Μαλλιοτράβηγμα στο «NaMaste»: «Άδειασαν» on air τον Γουμενίδη γι’ αυτά που έχει γράψει!

Τα «έσουραν» κατάμουτρα στον καλεσμένο - «Γίνεστε παραπάνω καραγκιόζηδες», απάντησε

Μαλλιοτράβηγμα στο «NaMaste»: «Άδειασαν» on air τον Γουμενίδη γι’ αυτά που έχει γράψει!

​Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού στον Νάσο Γουμενίδη, που ήταν καλεσμένος της εκπομπής, «αδειάζοντάς» τον on air για τα όσα έχει γράψει για εκείνους! Όπως τόνισαν, έχει χρησιμοποιήσει εκφράσεις στα όρια της κακοήθειας και ουδέποτε τήρησε τη βασική αρχή του ρεπορτάζ, δηλαδή τη διασταύρωση μιας πληροφορίας!

«Πώς μπορείς και συνυπάρχεις με άτομα για τα οποία έχεις γράψει τόσα αρνητικά σχόλια, στα όρια της κακοήθειας, όπως εγώ, η Χριστίνα και η Έλενα;», ρώτησε ο Νίκος Γκ��νος τον Νάσο Γουμενίδη, που είχε κληθεί στο «NaMaste» για να σχολιάσει τα θέματα της ημέρας.

Μετά από ένα χαμόγελο αμηχανίας, ο Νάσος Γουμενίδης προσπάθησε να το παίξει άνετος, λέγοντας πως δεν γράφει κακοήθειες αλλά κάνει κριτική, με τον τραγουδιστή να επισημαίνει ότι είναι κοινό μυστικό μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου πως στο blog του «κράζει» πρόσωπα της showbiz, δημοσιεύει πληροφορίες που δεν έχει διασταυρώσει και σβήνει σχόλια με τα οποία δεν συμφωνεί.

«Με φέρατε εδώ να απολογηθώ σε κάποιον κύριο ο οποίος υποτίθεται ότι του έχω κάνει κριτική; Εγώ βγήκα στον Βάνια και είπα “η κάμερά μου δεν δουλεύει”;», απάντησε ο Νάσος Γουμενίδης, αναφερόμενος στην κίνηση που έκανε προ εβομάδων ο Νίκος Γκάνος, ζητώντας on air να του κάνουν πλάνα.

Η ένταση «χτύπησε κόκκινο», με την Ναταλία Γερμανού να παρακολουθεί «παγωμένη» και να προσπαθεί να καλύψει τον καλεσμένο λέγοντας πως κι εκείνη την έχει «κράξει», ενώ στο «παιχνίδι» μπήκε και η Έλενα Ασημακοπούλου, επισημαίνοντας πως ουδέποτε ο Νάσος Γουμενίδης την έχει πάρει τηλέφωνο για να διασταυρώσει μια πληροφορία για εκείνη πριν γράψει οτιδήποτε.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν έχετε μάθει -επειδή έχετε αρχίσει τώρα να κάνετε τηλεόραση επαγγελματικά- προφανώς δεν έχετε μάθει ούτε να σέβεστε τον καλεσμένο σας. Αν έχετε θέματα μαζί μου, με παίρνετε τηλέφωνο. Το να χρησιμοποιείται την τηλεοπτική σας δύναμη για να μου την πείτε στον αέρα, το μόνο που κερδίζετε είναι να γίνετε καραγκιόζηδες παραπάνω», πέρασε στην αντεπίθεση ο καλεσμένος και, απευθυνόμενος στον Νίκο Γκάνο, κατέληξε: «αυτό που κάνεις είναι καραγκιοζιλίκι! Στη θέση σου θα μπορούσε να είναι ένας δημοσιογράφος που θα σεβόταν και τον καλεσμένο του και τον σκηνοθέτη του και θα μπορούσε να μιλάει και σωστά».

Τέλος στο μαλλιοτράβηγμα έβαλε η Ναταλία Γερμανού, λέγοντας πως στην εκπομπή υπάρχει ελευθερία λόγου και καλά έκανε ο Νίκος Γκάνος και μίλησε, ενώ τόνισε πως δεν κάλεσαν τον Νάσο Γουμενίδη με στόχο να τον στριμώξουν στη γωνία.

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top