«Συνέλαβαν» δημοσιογράφο της Bild στην Ειδομένη επειδή… ήθελε να κάνει τη δουλειά του!

Τον έπιασαν στον καταυλισμό αλλά δεν τον πήγαν στο τμήμα - ΔΕΙΤΕ γιατί

«Συνέλαβαν» δημοσιογράφο της Bild στην Ειδομένη επειδή… ήθελε να κάνει τη δουλειά του!

​Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε δημοσιογράφος που θέλησε να καλύψει την επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης, την οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει μόνο για τα «μάτια» της ΕΡΤ και του ΑΠΕ!

Την ώρα που οι δημοσιογράφοι αποκλείστηκαν περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από τον καταυλισμό, μία Γερμανίδα μεταμφιέστηκε σε… μετανάστρια, ενώ ένας άλλος συνάδελφός της συνελήφθη, στην προσπάθειά τους να κάνουν την δουλειά τους, υπηρετώντας το δικαίωμα όλων στην ενημέρωση.

α.jpg
β.jpg

«Την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα στην Ειδομένη, ο Πάουλ Ροντσχάιμερ της Bild συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία μέσα στον καταυλισμό», έγραψε στο Twitter ο συνάδελφός του, Τζούλιαν Ράιτχερτ, ενώ, περίπου δύο ώρες αργότερα, έκανε γνωστό πως ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος.

Καταγράφοντας την εμπειρία του, ο Πάουλ Ροντσχάιμερ, ένας από τους δεκάδες δημοσιογράφους, Έλληνες και ξένους, που επί μήνες κάλυπταν τα γεγονότα στην Ειδομένη, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αποφασίσουν αν θα τον οδηγήσουν ή όχι στο τμήμα και ότι τον άφησαν ελεύθερο λέγοντας πως έχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν και κατέληξε: «είναι κρίμα που σε μια χώρα της Ε.Ε. οι δημοσιογράφοι αποκλείστηκαν κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της Ειδομένης. Αυτός ο καταυλισμός δεν είναι ένας οποιοδήποτε καταυλισμός, αλλά έχει γίνει σύμβολο για την αποτυχία (σ.σ. διαχείρισης του προσφυγικού)».

πολ.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ΠΡΩΤΕΣ εικόνες από την εκκένωση της Ειδομένης- ΚΛΕΙΣΤΑ σύνορα, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και στη μέση η ΕΛΑΣ

ΦΩΤΟ: Δημοσιογράφος ντύθηκε πρόσφυγας για να καλύψει τα γεγονότα στην Ειδομένη!

Μόνο για την ΕΡΤ και το ΑΠΕ η εκκένωση της Ειδομένης – Αποκλείστηκαν οι άλλοι δημοσιογράφοι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top