Γιορτή της μητέρας: Δες τις ευχές των διάσημων Ελλήνων για τη σημερινή ημέρα!

Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media

Γιορτή της μητέρας: Δες τις ευχές των διάσημων Ελλήνων για τη σημερινή ημέρα!
Από τη στιγμή που μας φέρνουν στον κόσμο δεν σταματούν να μας αγαπούν λεπτό. Και τα αισθήματα για τις μαμάδες μας είναι αμοιβαία. Οι μαμάδες μας κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου και η σημερινή γιορτή είναι μια ευκαιρία να τους το αναγνωρίσουμε.

Αυτό έκαναν και οι επώνυμοι Έλληνες που ευχήθηκαν μέσα από τα social media τα "χρόνια πολλά" στις υπέροχες γυναίκες που τους έφεραν στον κόσμο.

Ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχηθεί στη μητέρα του χρόνια πολλά με έναν γλυκό τρόπο!
Resizer.ashx.jpg
Ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πόσες μαμάδες γιορτάζουν σήμερα;;; Πολλές!!! Κι αφού σήμερα χαρίζουμε λουλούδια, εγώ χαρίζω στη δική μου μαμά και σε κάθε μία από εσάς ξεχωριστά, αυτά τα υπέροχα cupcakes βανίλιας! Μία μοναδική συνταγή, για τους ανθρώπους που είναι μοναδικοί στη ζωή μας. Χρόνια σας πολλά!»
akis1.jpg

Στη συνέχεια, ο σεφ έκανε μία ακόμα δημοσίευση γράφοντας: «Να μαγειρεύεις στην μαμά ή όπως γίνεται στην περίπτωση μου .... να προσπαθείς η μητέρα μου ΠΟΤΕ δεν ακολουθεί τις συνταγές μου, πάντα κάνει τα δικά της . Αλλά είναι τόσο νόστιμα τα φαγητά της μαμάς ΠΑΝΤΑ ίσως να ναι τα πιο νόστιμα σε ολόκληρο τον κόσμο..... Χρόνια πολλά λοιπόν ξανά μαμά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου, γιατί όλα τα παιδιά μεγαλώνουν, διαμορφώνονται και εξελίσσονται με την μαμά .... Σήμερα έκανα ένα ημερολόγιο στο site μου για το πώς να δείξετε την αγάπη σας στην μητέρα σας μαγειρεύοντας.... Αξίζει να το ρίξετε μια ματιά».
akis2.jpg

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά του, γι’ αυτό το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μητέρας του σε παιδική ηλικία.
martakis.jpg

Ο τραγουδιστής έγραψε και το εξής μήνυμα: «Ευτυχισμένη μέρα σήμερα η γιορτή της μητέρας, χρόνια πολλά στο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου!!!! Σ’ αγαπώ μαμά»
kostas3.jpg

Ιδιαίτερο δέσιμο με τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή έχει και η Ναταλία Γερμανού.
germanou.jpg
Η παρουσιάστρια ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της μητέρας της γράφοντας στην λεζάντα: «Όταν ήμουν μικρή τσαντιζόμουν που όλες οι άλλες μαμάδες μαγείρευαν φοβερά παστίτσια, ενώ η δική μου δούλευε όλη μέρα και την έβλεπα μόνο σαββατοκύριακα.. Τώρα πια.. Τώρα πια σου λέω ότι είσαι η καλύτερη μάνα, εσένα θα διάλεγα πάλι! Happy Mothers Day υπέροχη Εριέττα μου! Σε λατρεύω».
ναταλια4.jpg

Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της της ευχήθηκε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα: «Το πρότυπο μου, το παράδειγμα μου, το ίνδαλμα μου, ο Άγγελος μου κ πολλά πολλά ακόμα, λύγισε.. όμως για λίγο μόνο... γιατί είναι φτιαγμένη από ατσάλι όπως όλες οι μανούλες του κόσμου!!! Περαστικά Μαμά... Είμαι δίπλα σου κ για σένα θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα αν χρειαστεί!!! Μόνο χαρούμενες σκέψεις!!! Σ Αγαπώ πολύ ....».
marianta4.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top