Η «βόμβα» της Κ��ινούργιου στην Μενεγάκη και οι συμβουλές που της έδωσε!

Ο αινιγματικός διάλογος εν μέσω φημών για «κόψιμο» του «Λόγω TiVis»

Η «βόμβα» της Καινούργιου στην Μενεγάκη και οι συμβουλές που της έδωσε!

​Λάδι στη φημολογία που θέλει το «Λόγω TiVis» να κόβεται από μέρα σε μέρα έριξε ο αινιγματικός διάλογος που είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Μενεγάκη!

Η οικοδέσποινα της απογευματινής εκπομπής βρέθηκε στο πλατό του «Ελένη» και στο φινάλε ήρθε το… μυστήριο.

«Μου πετάς τη “βόμβα”, με αφήνεις άφωνη, στραβώνει το σαγόνι μου», είπε η Ελένη, με την Κατερίνα να επισημαίνει πήγε για συμβουλές και να παίρνει ως απάντηση: «σε εμένα θα έρχεσαι στην αρχή! Δεν το κάνεις ποτέ! Έρχεσαι πάντα όταν είναι να πέσεις στον ώμο μου. Δεν μου έχεις έρθει ποτέ όρθια, να χορέψουμε, να μου πεις “σου έχω νέα, να χαρείς κι εσύ”. Δεν μου έχεις έρθει ποτέ έτσι!».

Καμία από τις δύο παρουσιάστριες δεν διευκρίνισε ποια ήταν η «βόμβα» που είπε η Κατερίνα στην Ελένη, ούτε για τι ζήτησε συμβουλές. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η πληροφορία ότι το «Λόγω TiVis» θα μεταδοθεί για τελευταία φορά την Μεγάλη Τρίτη, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είναι ικανοποιημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης, που παραμένουν πτωτικά ακόμα και μετά το «κόψιμο» του «Spata Live», το οποίο έπαιζε απέναντι…

Δείτε στο βίντεο το διάλογο Ελένης - Κατερίνας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top