«Ποιοι αλλάζουν την ελληνική ύπαιθρο;»: Μεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τ.Τέλλογλου

Συντονιστείτε στο Star στις 24:00

​Σήμερα (Τρίτη 19 Απριλίου) στις 24:00, ο Τάσος Τέλλογλου θα μας παρουσιάσει την 8η εκπομπή έρευνας για την τηλεοπτική σεζόν 2015 - 2016.

τέλλογλου 2.jpg

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι μεγάλες οδικές αρτηρίες έκλειναν από τα μπλόκα των αγροτών, παραλύοντας τη χώρα. Ανάμεσα στους αγρότες αυτούς υπήρχαν και εκατοντάδες νέοι παραγωγοί, που συμμετείχαν μεν στις κινητοποιήσεις, παρότι είχαν επιφυλάξεις σε σχέση με τα περισσότερα αιτήματα των συναδέλφων τους. Παράλληλα, έκλειναν συμφωνίες με μεγάλες βιομηχανίες για την παράδοση του προϊόντος τους και δοκίμαζαν καινούργιες καλλιέργειες, οι οποίες είτε επιβαρύνουν τη γη με λιγότερα λιπάσματα, είτε αποδίδουν μεγαλύτερο εισόδημα.

τέλλογλου 3.jpg

Η "μεγάλη έρευνα του STAR" επικεντρώθηκε ακριβώς σε αυτούς τους παραγωγούς. Μίλησε μαζί τους, όπως μίλησε και με τους πατεράδες τους, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν σε παλιούς χρεωκοπημένους συνεταιρισμούς και παίρνουν τώρα μέρος σε νεοσύστατες ομάδες, που ιδρύουν τα παιδιά τους.

τέλλογλου 4.jpg

Ο Τάσος Τέλλογλου ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και συνάντησε τους ανθρώπους, που αλλάζουν το πρόσωπο της υπαίθρου. Κουβέντιασε με κτηνοτρόφους, που καταγράφουν στον υπολογιστή τους, σε πραγματικό χρόνο, τις αλλαγές στη συμ��εριφορά των ζώων τους -τα ζώα είναι καλωδιωμένα!- κατορθώνοντας έτσι να αυξ��σουν κατά πολύ την απόδοσή τους σε γάλα.

τέλλογλου.jpg

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι για να ξεκινήσει πάλι παραγωγικά η Ελλάδα χρειάζονται ένα μικρότερο κράτος, που να βοηθάει τους παραγωγούς, γεωργική εκπαίδευση, στενότερη σχέση με τις αγορές και λιγότερες... επιδοτήσεις.

τέλογλου 10.jpg

«Ποιοι αλλάζουν την ελληνική ύπαιθρο

τέλογλου 5.jpg

Μεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τάσου Τέλλογλου, σήμερα (Τρίτη 19 Απριλίου) στις 24:00.

τέλογλου 6.jpg

Ρεπορτάζ: Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος

Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Μίλησης

τέλογλου 7.jpg

Διεύθυνση παραγωγής: Νικολέττα Γιαννακοπούλου

Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός

τέλογλου 8.jpg


Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και το trailer

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top