Λιάγκας μετά από 10λεπτο σχολιασμό: «Δεν κατάλαβα γιατί ασχολούμ��στε με την Καινούργιου»

Την συζητούν δίχως γιατί και όχι άδικα…

Πρώτο θέμα και με εκτενή ανάλυση έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να διερωτάται στο τέλος… γιατί ασχολήθηκαν! Η απάντηση ήρθε λίγο μετά, δια στόματος της Φαίης Σκορδά!

Τα προσωπικά της παρουσιάστριας του «Λόγω TiVis», μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ήταν το θέμα με το οποίο ασχολήθηκε επί περίπου δέκα λεπτά η εκπομπή του ΑΝΤ1, με σκωπτικούς τίτλους και σχόλια που «έσφαζαν με το γάντι».

«Ε τώρα τι να σχολιάσω εγώ από αυτό το θέμα;», διερωτήθηκε η Φαίη Σκορδά, γνωστή για τις κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικές της αναλύσεις, που μπήκε στο πλατό με καθυστέρηση, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος προς το πάνελ, ανέ��ερε: «είστε διεστραμμένοι! Δεν είχατε άλλο θέμα να παίξετε προφανώς. Γιατί ασχολούμαστε με την Καινούργιου; Δεν το κατάλαβα».

Το «γιατί» το καταλάβαμε όλοι στη συνέχεια, όταν η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μία δημοσιογράφος έχει έρωτα με τον Γιώργο Λιάγκα και… του κάνει ένα βίντεο καθημερινά, ενώ δηλώνει πρόθυμη να εργαστεί ακόμα και χωρίς μισθό στο «Πρωινό» για να είναι μαζί του.

«Μας βρίζουν; Ένα χρόνο τώρα…», σχολίασε μουρμουρίζοντας ο παρουσιαστής -που έχει προϊστορία... κόντρας με την Κατερίνα Καινούργιου, με εκατέρωθεν αιχμηρά σχόλια on air- ενώ επανέλαβε το γνωστό του πλέον μότο, ότι του χρόνου δεν θα είναι στην πρωινή ζώνη.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top