ΔΕΙΤΕ τι εξομολογήθηκε η Ηρώ Μανέ για το ρόλο της Φλώρας στα «Εγκλήματα»!

Με ποιούς συμπρωταγωνιστές της έχει ακομα επαφές

​Τις… συνέπειες από τον ρόλο της Φλώ��ας στα «Εγκλήματα», που την έκανε ευρύτερα γνωστή, εξομολογήθηκε η Υρώ Μανέ, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η οποία παίζεται ακόμα σε επανάληψη.

«Με καταδιώκει ακόμα η Φλώρα! Να φανταστείς έρχονται μικρά παιδιά στο θέατρο και μου το λένε, βλέπουνε τις επαναλήψεις και νομίζουν ότι έχει γίνει τώρα πρόσφατα. Καλό είναι για μένα αυτό, ωραίο είναι», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», η ηθοποιός.

egklimata (800x568).jpg
(Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Εγκλήματα»)

Παράλληλα, η Υρώ επεσήμανε ότι δεν φοβήθηκε μήπως δεν αποτινάξει από πάνω της αυτό το ρόλο: «δεν ήμουν της λογικής ότι θα κολλήσω ��ε αυτό το ρόλο και δεν θα ξεκολλάω. Δεν είχα καμία διάθεση επειδή έκανα τη Φλώρα να είναι όλα ίδια από εκεί και πέρα. Δεν φοβήθηκα γιατί ένιωθα ότι θα έρθει κάτι άλλο και, αν έρχονται ίδια πράγματα, απλώς δεν θα τα δέχομαι, όπως έγινε κιόλας».

Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε ότι εξακολουθεί να κρατά επαφές με την Μαρία Καβογιάννη και την Καίτη Κωνσταντίνου, την Κορίνα και την Σωσώ από τη σειρά, με τις οποίες, μάλιστα, είναι φίλες από τα χρόνια των σπουδών στη δραματική σχολή, αλλά και ότι τους αρέσει να παίζουν μπιρίμπα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top