Λιάγκας για Τσακνή:«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε Πρόεδρος της ΕΡΤ.Ξέρει από τηλεόραση;»

«Με πειράζει όλη αυτή η σοβαροφάνεια» (VIDEO)

Λιάγκας για Τσακνή:«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε Πρόεδρος της ΕΡΤ.Ξέρει από τηλεόραση;»

​Με την σοβαροφάνεια της ΕΡΤ και τον Διονύση Τσακνή «τα έβαλε» ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την συζήτηση και τα αρνητικά σχόλια που έχει προκαλέσει το τραγούδι «Utopian Land» το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο παρουσιαστής, αφού ξεκαθάρισε κατ΄αρχήν πως το τραγούδι δεν του φαίνεται και τόσο κακό, εστίασε στην ΕΡΤ, λέγοντας:

«Με πειράζει όλη αυτή η σοβαροφάνεια της ΕΡΤ που βγήκε και ο Τσακνής να πει ότι εγώ δεν ήθελα να πάω στην Eurovision, και σας κάνω και χάρη που πάω…!» και πρόσθεσε: «Καταρχήν εγώ είμαι ο Μαλιάγκας –αυτή είναι η θέση της ΕΡΤ- και αυτοί είναι οι σοβαροί».

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δεν έμεινε εκεί, αλλά «τα έχωσε» και στον Διονύση Τσακνή για την μέχρι στιγμής στάση του στο θέμα της Eurovision:

«Δηλαδή η αριστεροφροσύνη μας δεν μας επιτρέπει να πάμε στην Eurovision αλλά το να κόψουμε συντάξεις και να πάμε σε στα 380 ευρώ μας το επιτρέπει! Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την τοποθέτηση του Τσακνή στην ΕΡΤ. Ο Ταγματάρχης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από τηλεόραση αποδεδειγμένα και τον τοποθέτησαν σε μια θέση! Ο Τσακνής που έχει γράψει δέκα ωραία τρ��γούδια γιατί έγινε Πρόεδρος της ΕΡΤ, δεν το κατάλαβα! Δεν είναι ο Χατζιδάκις που έγινε κάποτε διευθυντής του τρίτου προγράμματος! Τι σχέση έχει ο Τσακνής –που είναι ένας καλός τραγουδιστής ο άνθρωπος- σαν Πρόεδρος της ΕΡΤ; Ξέρει από τηλεόραση ο Τσακνής; Καταρχάς οι πολύ αριστεροί δεν λένε ότι δεν βλέπουν πολλή τηλεόραση! Έτσι λένε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top