«Σφαγή» Θέμου - Λιάγκα για τον σέξι αγρότη: «Ζήτα συγγνώμη από τους αμόρφωτους»!

Σκληρή απάντηση του παρουσιαστή του «Όλα» στα σχόλια του συναδέλφου του

«Σφαγή» Θέμου - Λιάγκα για τον σέξι αγρότη: «Ζήτα συγγνώμη από τους αμόρφωτους»!

​Εκτός από γυναίκες, και παρουσιαστές «σφάζονται» για τον σέξι αγρότη από την Κρήτη: μέσα από το «Όλα», ο Θέμος Αναστασιάδης κάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλια που έκανε για τον Στάθη Στιβακτάκη! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο νεαρός δέχθηκε ακόμα και... απειλές στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 για να βγει σε συγκεκριμένες εκπομπές, ενώ διερωτήθηκε «αν υπάρχει επιτροπή λογοκρισίας ή καμία χούντα που δεν την ξέρουμε»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γιώργος Λιάγκας επέκρινε την Τρίτη την εμφάνιση του Στάθη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, τον σέξι αγρότη «γραφικό» και «αμόρφωτο παιδί», που «τον παίρνει η τηλεόραση και τον εξευτελίζει».

«Έγινε μια μεγάλη προσβολή, μια φοβερή απρέπεια στον άνθρωπο που είχαμε καλεσμένο χθες, τον Στάθη Στιβακτάκη, το παιδί από την Κρήτη που θαύμασε όλη η Ελλάδα, άλλος για τη λεβεντιά, άλλος για την ομορφιά του, άλλος γιατί του φάνηκε περίεργο. Πάντως, ο άνθρωπος δεν προκάλεσε κανέναν και βγήκαν και του είπαν, δυστυχώς από εδώ από τον ΑΝΤ1, πράγματα που νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω και το ξαναλέω, όχι για να ξεκινήσω αντεγκλήσεις, αλλά για να μπουν ορισμένα ζητήματα στη θέση τους», είπε, κατά την διάρκεια του «Όλα», ο παρουσιαστής της.

Χείμαρρος ο Θέμος, επεσήμανε πως ο Στάθης δεν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει show ή για να τον φωτογραφήσουν, αλλά για να απεργήσει και τα media έπεσαν πάνω του. «Στεναχωρήθηκα δύο φορές που άκουσα τον φίλο μου -και το λέω ειλ��κρινά- Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι είναι ένα αμόρφωτο παιδί το οποίο δεν πρέπει να βγαίνει στην τηλεόραση. Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να πιστέψω ότι ο Γιώργος που επαναλαμβάνω τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι και αυτός ένα λαϊκό παιδί, μορφωμένο παιδί ο οποίος κατάφερε με τη δουλειά του να φτάσει εκεί που έφτασε, βγήκε να πει για τον Στάθη αυτές τις κουβέντες. Καταρχήν, Γιώργο μου, ποιοι είμαστε εμείς να αποφασίζουμε ποιος θα βγει ή δεν θα βγει στο γυαλί; Τι είμαστε, τροχονόμοι; Έχουμε καμία επιτροπή λογοκρισίας; Έχουμε καμία χούντα που δεν την ξέρουμε; Κατά δεύτερον, τι ήταν αυτό το βαρύ το “αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Τι σημαίνει αμόρφωτος; Από αυτά που είπε αυτός ο άνθρωπος, εσύ κατάλαβες ότι ήταν αμόρφωτος; Δεν ξέρω μήπως δεν είδες όλη την εκπομπή. Μπορεί να κοιμήθηκες νωρίς γιατί ξυπνάς πρωί για να κάνεις μια πολύ καλή δουλειά. Αλλά αδίκησες τον εαυτό σου, γιατί αν άκουγες αυτά που είπε, έλα να μου πεις πόσοι μορφωμένοι θα το έλεγαν», συνέχισε.

Καλώντας τον Γιώργο Λιάγκα «να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο και το ίδιο το παιδί, από τους “αμμόρφωτους”» και «να εξηγήσει τι ήταν αυτό που ήθελε να πει», ο Θέμος κατέληξε: «μακάρι Γιώργο μου να ήταν όλοι αμόρφωτοι και ψωνισμένοι, όπως είπες για τον Στάθη. Αν στο μέλλον αυτό το παιδί ψωνιστεί, ποιος θα φταίει; Μήπως όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν χθες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που τον παρακαλούσαν, είχαν πέσει στα πόδια του και ο άνθρωπος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό; Ξέρεις ότι κάποιοι από αυτούς τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν; Του έλεγαν ότι “αν βγεις στην τάδε εκπομπή θα βγούμε εμείς την άλλη μέρα και θα σε θάψουμε”; Δεν στα είχαν πει αυτά; Μπορεί να μην τα άκουσες!... Όταν κάνουμε ένα λάθος πρέπει να το διορθώνουμε κι εδώ ρε συ Γιώργο ήσουν λάθος!».

Δείτε στο βίντεο την απάντηση του Θέμου στον Γιώργο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top