Eπίθεση στη Νικολούλη: «Αυτή η Κατίνα… ξεκίνησε να διασύρει έναν άνθρωπο για να γίνει γνωστή»!

Ποιος ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου

Eπίθεση στη Νικολούλη: «Αυτή η Κατίνα… ξεκίνησε να διασύρει έναν άνθρωπο για να γίνει γνωστή»!

Με βαρύτατες εκφράσεις ξέσπασε εναντίον της Αγγελικής Νικολούλη o βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα, δημοσιεύοντας στα social media μια φωτογραφία της από το παρελθόν!

Αφορμή για το «στόλισμα» από τον Νίκο Σταθούλη στάθηκε η συμπλήρωση 32 χρόνων από τότε που η Αγγελική Νικολούλη, στα πρώτα της βήματα ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», πήγε στην Εισαγγελία μαζί με γνωστή τραβεστί της εποχής και κατέθεσαν στοιχεία εναντίον του Ιόλα, τα οποία συντέλεσαν σε μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων για τον συλλέκτη.

«Σαν σήμερα: αυτή η Κατίνα που βλέπετε είναι η Αγγελική Νικολούλη! Μια άγνωστη τότε δημοσιογράφος (1983) αστυνομική συντάκτης στον Ελεύθερο Τύπο η οποία ξεκίνησε τον διασυρμό του Αλέξανδρου Ιόλα, για να γίνει απλά και μόνο γνωστή. Στη φωτό έχει πάρει αγκαζέ τον Αντώνη Νικολάου, ντυμένο Μαρία Κάλλας, και έχουν πάει μαζί στον προϊστάμενο ποινικής δίωξης της εισαγγελίας κ. Στάμο… Και καμαρώνει…!!!», έγραψε, στη σελίδα του στο Facebook, ο κ. Σταθούλης και δημοσίευσε φωτογραφία από το περιστατικό.

nikolouli.jpg

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ είχαν ήδη αρχίσει οι αντιδράσεις, ο βιογράφος του Ιόλα διέγραψε την παραπάνω ανάρτηση! Στη συνέχεια, πάντως, σε άλλη ανάρτησή του, όταν διαδικτυακός του φίλος σχολίασε πως «στην Ελλάδα ο καθένας σε καταγγέλλει και από πίσω από την πλάτη σου κάνει το ίδιο και χειρότερα», ο κ. Σταθούλης έβαλε ως απάντηση… την ίδια φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top