Καινούργιου: «Ο Μπογδάνος με θέλει πολύ»-Απίστευτες ατάκες στον «αέρα» της εκπομπής της

Νέος έρωτας για την ξανθιά παρουσιάστρια ή θέλει να μπει στο μάτι του Σταθοκωστόπουλου;

Καινούργιου: «Ο Μπογδάνος με θέλει πολύ»-Απίστευτες ατάκες στον «αέρα» της εκπομπής της

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου και ήδη εξέφρασε… τα συναισθήματά της για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Αφορμή για να εκδηλώσει όλα αυτά που "αισθάνεται" η παρουσιάστρια στάθηκε ένα βίντεο που έπαιξαν στην εκπομπή «Λόγω TiVis» στο οποίο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μεταξύ των άλλων έλεγε πως η Κατερίνα είναι ενθουσιώδης και αυθόρμητος άνθρωπος και πως θα ήθελε να την καλέσει στην εκπομπή του.

Αυτά άκουσε και η φρεσκοχωρισμένη Κατερίνα και αμέσως μετά το video, πήρε το λόγο!

«Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ καιρό κάποιος, νομίζω και ποτέ ξανά δεν έχει γίνει, άντρας να εκφραστεί δημόσια με τόσο ωραία λόγια για μένα, και νομίζω πως αρχίζω να τον βλέπω λίγο διαφορετικά» είπε η παρουσιάστρια, και πρόσθεσε πως ο Μπογδάνος τρέφει ερωτικά αισθήματα για εκείνη: «Πιστεύω ότι κατά βάθος είμαι το στυλ γυναίκας που μπορεί να κοροϊδεύει και να λέει “η ξανθιά, η χαζή και τα λοιπά, με τις τρέσες και τα νύχια ” αλλά νομίζω πως τελικά αυτές οι γυναίκες του αρέσουν. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να τον προκαλέσω (σ. σ: ερωτικά), νομίζω πως απλά με θέλει πάρα πολύ. Τον έχω στο τσεπάκι μου σας λέω» δήλωσε με νάζι μπροστά στο φακό.

Τώρα αν τα εννοούσε αυτά που έλεγε ή εαν την πείραξαν οι φήμες που ακούγονται, πως ο πρώην της βγαίνει με την Βίκυ Κάβουρα και το έκανε από αντίδραση, ένας θεός ξέρει.....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top