Η «καρφάρα» της Συνατσάκη στο «Πρωινό» για τον χρόνο που της έδιναν να μιλήσει (video)

Δείτε πως της απάντησαν ο Λιάγκας, η Σκορδά και οι υπόλοιποι του πάνελ

Η «καρφάρα» της Συνατσάκη στο «Πρωινό» για τον χρόνο που της έδιναν να μιλήσει (video)

​Μπορεί πέρυσι να ήταν στο πάνελ του «Πρωινού ΑΝΤ1», αλλά φέτος που έχει την δική της εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κατάλαβε την… διαφορά!

Για την Μαίρη Συνατσάκη ο λόγος, η οποία όταν της επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι πως στην εκπομπή «Spata Live» είναι πολύ διαφορετική συγκριτικά με το «Πρωινό», απάντησε:

«Το γεγονός ότι μας δίνεται ο χρόνος, που δεν δίνεται ποτέ στην τηλεόραση, να είσαι 1,5 λεπτό μόνος σου να ολοκληρώσεις την άποψη σου, νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα να πεις πράγματα συνολικά, να μην εξαπολύσεις κακίες απλά για να πεις κακίες κι οποιαδήποτε αρνητική κριτική να έχει από πίσω ένα υπόβαθρο που να μπορεί να στηριχτεί. Αυτό νομίζω ότι επιτρέπει σε όλους να εκφέρουν την άποψη τους κι αν την είχαμε τη δυνατότητα αυτή και σε άλλες εκπομπές θα το κάναν οι άνθρωποι».

Μετά την «καρφάρα» της Συνατσάκη, οι παρουσιαστές και το πάνελ του «Πρωινού» άρχισαν να αναρωτιούνται «τι είπε ρε παιδιά;» με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει:

«(Έίπε) ότι δεν διεκπεραιώναμε καλά πέρυσι την εκπομπή που ήταν κι εκείνη εδώ. Ότι δεν την αφήναμε να μιλήσει πολύ. Διεκπεραιώνω σημαίνει περατώνω με επιτυχία, άρα καλό είναι».

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε πως «κάθε άνθρωπος έχει το χρόνο του για να ολοκληρώσει. Εγώ δηλαδή χρειάζομαι χρόνο σαν την Μαίρη. Και η Μαίρη χρειάζεται ένα λεπτό, δεν μπορεί να κάνει νωρίτερα αισθητή την παρουσία της», με τον Άρη Καβατζίκη να καταλήγει λέγοντας πως:

«Σε μία ομάδα πρέπει να διεκδικήσεις κι εσύ το χρόνο σου και το χώρο σου. Δεν μπορείς να το αφήνεις μόνο στον παρουσιαστή που είναι ο μαέστρος της ορχήστρας».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top