Κατέρρευσε on air η Ελένη Καστάνη για το χαμό της αδελφής της-Ζήτησε break η Ντορέττα!

«Θα το πω και δημόσια! Δεν πρόκειται να πάω σε άλλη εκπομπή» δήλωσε

Κατέρρευσε on air η Ελένη Καστάνη για το χαμό της αδελφής της-Ζήτησε break η Ντορέττα!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Καλημερούδια» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Καστάνη η οποία «κατέρρευσε» λίγο μετά από το αφιερωματικό βίντεο το οποίο προς το τέλος αναφερόταν στο θάνατο της πολυαγαπημένης της αδελφής.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η ηθοποιός έχασε την αδελφή της, Γιάννα, πριν από περίπου εφτά μήνες, σε ηλικία 55 ετών, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην καρδιά της.

3987_ELENI_KASTANI_1862015.jpg
Συγκινημένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιας και η ίδια έχασε τον πατέρα της πέρσι, της έκανε σχετικές ερωτήσεις για την μεγάλη απώλεια που βιώνει, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυά της.
«Δεν ήθελα τώρα να με κάνετε να κλαίω. Ντρέπομαι λιγάκι» ανέφερε η Ελένη Καστάνη με την παρουσιάστρια να ζητάει χαρτομάντηλο για να σκουπίσει τα δάκρυα της ηθοποιού.

«Ξέρω ότι είναι και άλλοι άνθρωποι που πονάνε και χειρότερα. Δεν θέλω να αναπαράγω τον πόνο, θέλω να αναπαράγω τη χαρά στους άλλους. Νόμιζα ότι δεν θα θίγαμε αυτό το θέμα. Με πονάει και δεν θέλω. Τώρα θα το πω δημόσια, δεν πρόκειται να πάω σε άλλη εκπομπή. Αισθάνομαι απίθανα τώρα», είπε κλαίγοντας η ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου την πλησίασε και της έκανε αέρα για να ηρεμήσει, ενώ ζήτησε να πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει τις προάλλες για «Το Πρωινό» η Ελένη Καστάνη είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να την ρωτάνε για τον χαμό της αδελφής της καθώς την πιάνουν τα κλάματα…

Και όντως, ούτε αυτή τη φορά άντεξε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top