Σε λίγους μήνες μπαμπάς ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης- Ο συγκινητικός τρόπος που το αποκάλυψε

ΔΕΙΤΕ πλάνα από το γάμο του δημοσιογράφου

Σε λίγους μήνες μπαμπάς ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης- Ο συγκινητικός τρόπος που το αποκάλυψε

Μία ευχάριστη αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου και βρέθηκε ως καλεσμένος για να μιλήσει για τον πρόσφατο γάμο του με την Ρένα Τζανιδάκη.

Η κάμερα της εκπομπής του Star, βρέθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, και τότε ο reporter του δελτίου ειδήσεων βρήκε έναν άκρως συγκινητικό τρόπο για να ανακοινώσει πως θα γίνει μπαμπάς.

Νίκος.jpg
«Εμείς οι δύο γεννηθήκαμε για να είμαστε μαζί και όχι μόνο εμείς. Σύντομα θα έχουμε και αυτό» είπε ο Νίκος δείχνοντας στην κάμερα το υπερηχογράφημα της Ρένας.

Και η σύζυγος του δημοσιογράφου για πρώτη φορά μίλησε για τον σύζυγό της, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της πλέον να είναι εμφανής!

Nikolakis (800x713).jpg

«Δεν έχει αλλάξει κάτι μετά το γάμο, όλα είναι όπως πριν. Κάτι είχα καταλάβει για το βίντεο που ετοίμαζε(εννοεί του γάμου τους επειδή δεν της το είχε πει για να της κάνει έκπληξη), αλλά είναι άνθρωπος που πάντα κάνει κάτι που δεν το περιμένεις» είπε η Ρένα λάμποντας από ευτυχία.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν μπορεί να μην το γνωρίζουν, ο δημοσιογράφος ωστόσο έχει σκεφτεί ήδη το όνομα!

ΣΑΜΠΑΝΙΑΑΑ (800x532).jpg
«Ο γάμος μπορεί να έγινε στην Κρήτη(τόπος καταγωγής της Ρένας), το όνομα όμως που θα πάρει το παιδί θα είναι του πατέρα μου. Θα το πούμε Κωνσταντίνο ή Κωνσταντίνα» αποκάλυψε ο Νίκος.

ασλανίδου 3 (608x410).jpg
Ο γάμος όπως σας ενημερώσαμε έγινε στο Ρέθυμνο της Κρήτης στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ το «παρών» έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι. Ανάμεσα σ’ αυτούς ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, η Μαρία Τζομπανάκη, ενώ το κόσμο με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μανώλης Κονταρός και ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Η Μελίνα Ασλανίδου μάλιστα, αποκάλυψε και το τραγούδι που αφιέρωσε ο δημοσιογράφος στην Κρητικιά διαιτολόγο. Ποιο ήταν αυτό; Το «σώμα και ψυχή».

ΔΕΙΤΕ πλάνα από το γάμο του δημοσιογράφου Νίκου Τσιλιπουνιδάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top