Νέα «βόμβα» Λιάγκα: «Αν παρουσιάσει κάτι η Μακρυπούλια θα είναι το "The Voice"»

ΔΕΙΤΕ τι είπε on air ο πρώην παρουσιαστής του μουσικού talent show

Νέα «βόμβα» Λιάγκα: «Αν παρουσιάσει κάτι η Μακρυπούλια θα είναι το "The Voice"»

Tην ώρα που οι φήμες θέλουν το «The Voice» να... κατευθύνεται προς άλλο κανάλι, μιας και φέτος δεν θα προβληθεί από τον Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε άλλη μία «βόμβα» μέσω της εκπομπής του!

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, πιθανότατα το μουσικό talent show να το «αγοράσει» το Epsilon και να το παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια!

«Επιμένω ότι αν είναι να κάνει κάτι η Ζέτα, δεν θα κάνει το X-Factor θα κάνει το Voice. Επιμένω, κρατήστε το...Είπα κάτι, θέλετε να σας το αναλύσω κιόλας» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Υπενθυμ��ζεται ότι δημοσιεύματα ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια (όπως και την Ελένη Φοουρέιρα) να έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι του Περιστερίου για την παρουσίαση του X-Factor, αλλά ο παρουσιαστής τάραξε για ακόμη μία φορά τα νερά με τις... δηλώσεις του!

Η ίδια πάντως η ηθοποιός επιμένει πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στην TV...

«Αν είχα κάτι σίγουρο θα σας το έλεγα, τώρα με ξέρετε εμένα χωρίς να έχω κάτι σίγουρο δεν μπορώ να σας πω κάτι. Γενικότερα εμένα τα concept μου αρέσουν και χαίρομαι όταν συμβαίνουν αλλά είναι πολλές οι προϋποθέσεις για να γίνει μία τέτοια εκπομπή» ξεκαθάρισε η Ζέτα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, όπως σας γράψαμε από το star.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top