Γάλλος παρουσιαστής κάλεσε τον Βαρουφάκη στην εκπομπή του και έγινε της... τρολιάς (video)

Πως αντέδρασε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών όταν τον αποκάλεσαν μ@λ@κ@ on air

Γάλλος παρουσιαστής κάλεσε τον Βαρουφάκη στην εκπομπή του και έγινε της... τρολιάς (video)

​Της… τρολιάς το κάγκελο έγινε όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης πήγε καλεσμένος στο Canal Plus, και συγκεκριμένα στην σατιριική εκπομπή «Petit Journal» με παρουσιαστή τον Yann Barthes.

Ωστόσο ο Υπουργός Οικονομικών όπως θα δείτε και στο video, δεν είχε την συνηθισμένη αυτοπεποίθηση και σιγουριά του, αλλά τουναντίον έδειχνε αρκετά αμήχανος.

Το «αποκορύφωμα» ήταν όμως, όταν στην εκπομπή «Petit Journal», προβλήθηκε ένα video που γυρίστηκε από συνεργάτη του καναλιού στην Αθήνα, κατά την διάρκεια του οποίου ο δημοσιογράφος κρατούσε ένα βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη στα χέρια και το έδειχνε στους περαστικούς.

Οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν από τον κόσμο για ��ον πρώην «τσάρο» της οικονομίας, ήταν μεταξύ άλλων:

«Σέξι», «ταλαντούχος», «ωραίος άνδρας», «οξυδερκής», «μοτοσυκλάς», «αμφισβητούμενος πολιτικός που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη», «υπερεκτιμημένος», «μας έκαψε», «κουτός ήταν, τα έβαλε με όλο τον κόσμο» και πολλά άλλα.

Ωστόσο η υπέρτατη τρολιά απέναντι στον Γιάνη Βαρουφάκη, ήταν όταν ένας περαστικός τον αποκάλεσε… «μαλ@καφού με το που επέστρεψαν στο studio μετά την προβολή του video, ο παρουσιαστής του επεσήμανε την έκφραση «μαλ@κ@ς», με τον Γιάνη Βαρουφάκη να απαντά «κανένα σχόλιο», παίρνοντας την γνωστή του χαμογελαστή έκφραση.

Οι κακές στιγμές όμως δεν σταμάτησαν εκεί για τον οικονομολόγο, καθώς κάποια στιγμή ο Yann Barthes του έδειξε την φωτογραφία του Νίκου Αλιάγα, του Έλληνα παρουσιαστή και δημοσιογράφου, που είναι ένα από τα διασημότερα και πιο δημοφιλή πρόσωπα στη Γαλλία εδώ και χρόνια, προωθώντας με κάθε δυνατό τρόπο την χώρα μας στο εξωτερικό.

Ποια ήταν η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη;

«Ο Νίκος; Δεν ξέρω συγγνώμη!» με πολλούς να το χαρακτηρίζουν «υπέρτατη γκάφα» από την μεριά του.

Τέλος, να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων, ο Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτήρισε την παλαιότερη φωτογράφιση του στο περιοδικό «Paris Match», λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top