Πάρε μέρος στο «Blind Taste» του Star και κέρδισε 1.000 ευρώ!

Έρχεται στ��ς οθόνες μας το νέο παιχνίδι μαγειρικής με το Δημήτρη Σκαρμούτσο

​Για πρώτη φορά, μαγειρική και στρατηγική κάνουν παιχνίδι. Αν… ψήνεσαι, πάρε μέρος στο νέο παιχνίδι του Star, το «Blind Taste», με το Δημήτρη Σκαρμούτσο και διεκδίκησε 1.000 ευρώ!

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής που θα τους αναθέτει ο σεφ, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Όταν οι παίκτες ολοκληρώσουν τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής, θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, θα δοκιμάσουν τα πιάτα των αντιπάλων τους και θα τα βαθμολογήσουν. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο! Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες κατά τη διαδικασία της τυφλής δοκι��ής, μπορεί να κληθούν να δοκιμάσουν και το δικό τους πιάτο, χωρίς, φυσικά, να το γνωρίζουν!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την… ωμή αλήθεια! Στη συνέχεια, ο σεφ θα δοκιμάσει και θα βαθμολογήσει την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Για να πάρεις μέρος στο συναρπαστικό παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας τηλεφώνησε στο 211 18 15 915 ή μπες στην ιστοσελίδα www.blindtastestar.gr!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top