Συνεργάτης της Μενεγάκη έγινε… «λάστιχο» για τη βάπτιση της μπέμπας!

Αθήνα - ��νδρος - Αθήνα σε χρόνο dt

Συνεργάτης της Μενεγάκη έγινε… «λάστιχο» για τη βάπτιση της μπέμπας!

​Αγώνα δρόμου έκανε την Πέμπτη στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, λόγω της βάπτισης της κορούλας της παρουσιάστριας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ελένη βάπτισε τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης, υπό άκρα μυστικότητα, στη Μονή Παναχράντου στην Άνδρο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, με νονούς τα τρία παιδιά της από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο.

Σε χρόνο dt έκανε το Αθήνα - Άνδρος - Αθήνα ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος επιμελήθηκε το χτένισμα της παρουσιάστριας, με την ίδια να τον ευχαριστεί με σχετική φωτογραφία στο Twitter της. O γνωστός hairstylist χτένισε τα μαλλιά της Ελένης σε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ τα έπλεξε με ένα στεφάνι από κόκκινα λουλούδια.

elenimpouloumpasis.jpg

Λίγες ώρες μετά τη βάπτιση, ο Βασίλης πέταξε, κυριολεκτικά, για Ρόδο, καθώς θα επιμεληθεί το νυφικό χτένισμα της δασκάλας χορού και ραδιοφωνικής παραγωγού Ελευθερίας Παντελιδάκη, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, παντρεύεται την Κυριακή το Γιώργο Γιαννιά!

«Είμαστε έτοιμοι let's start the party», έγραψε στα social media η Ελευθερία, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης και δημοσίευσε μία selfie μαζί με τον hairstylist, λίγο πριν απογειωθούν από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

pantelidakimpouloumpasiss.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top