Συνατσάκη για την κόντρα με Καινούργιου: «θέλω να μάθω από πού ξεκίνησε»

Τι λέει μετά την on air επίθεση που δέχθηκε

Συνατσάκη για την κόντρα με Καινούργιου: «θέλω να μάθω από πού ξεκίνησε»

​Στην κόντρα που προέκυψε στα… καλά καθούμενα αναφέρεται η Μαίρη Συνατσάκη, τονίζοντας ότι θα ήθελε να μάθει από πού προέκυψε το εμπαθές σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για εκείνη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρουσιάστρια του Alpha άναψε το φυτίλι, υπονοώντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι η Μαίρη πάει με τον έναν και τον άλλον, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ένα πρόσωπο που «δεν πουλάει» τηλεοπτικά. Φυσικά, η Μαίρη απάντησε, σε πολύ χαμηλούς τόνους, μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκτελεί χρέη συνηγόρου.

«Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη, ούτε πώς, ούτε ιδιαίτερα πράγματα έχω να πω γι’ αυτό. Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασία τού να μαντέψω, γιατί, αν υπήρχε το οποιοδήποτε ζήτημα, θα έπρεπε να ενημερωθώ. Πάντως, θα ήθελα εκεί που ξεκίνησε να τελειώσει ι��ανικά», αναφέρει η Μαίρη, στο περιοδικό «You» και συνεχίζει: «δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες στη ζωή μας και γι’ αυτό δεν με στενοχώρησε. Δεν το κρατάω μανιάτικο! Απλώς από περιέργεια θα ήθελα να μάθω από πού ξεκίνησε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top