«Kuzey Guney»: Τα δύο αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα

Τι θα δούμε στο αυριανό διπλό επεισόδιο-Συντονιστείτε στο Star στις 08:00

«Kuzey Guney»:  Τα δύο αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα

Στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο, διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Η μάσκα του Γκιουνέι έπεσε.

Ο Κουζέι έχει μάθει όλα τα ψέματα, που του έχουν πει. Είναι η ώρα πια, τα δύο αδέλφια να βρεθούν αντιμέτωπα. Ο Κουζέι γνωρίζει πολύ καλά ότι αν δεν αποκαλύψει όλα τα παιχνίδια, που παίχτηκαν γύρω του, δε θα μπορέσει να προχωρήσει στη σχέση του με την Τζεμρέ.

Ο Κουζέι και ο Γκιουνέι βρίσκονται ενώπιος ενωπίω. Ο Γκιουνέι ψάχνει τρόπους για να σωθεί από τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Από την άλλη πλευρά και ενώ η Μπανού προσπαθεί να διαγράψει από την ζωή της κάθε ίχνος που έχει σχέση με τον Γκιουνέι…

Η Μπανού θέλει να αφήσει πίσω της τον Γκιουνέι αλλά μαθαίνει την ύπαρξη ενός δεσμού, που δε θα της επιτρέψει ποτέ να αποκοπεί από εκείνον. θέλει να αφήσει πίσω της τον Γκιουνέι αλλά μαθαίνει την ύπαρξη ενός δεσμού, που δε θα της επιτρέψει ποτέ να αποκοπεί από εκείνον.

Κάθε απάντηση, που βρίσκει ο Κουζέι στα ερωτήματά του, γίνεται αιτία να μεγαλώσει ο θυμός και η απελπισία του και έτσι βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι με τον Γκιουνέι. Αναμετρώνται ανελέητα. Κατά το ξημέρωμα εκείνης της νύχτας, η Τζεμρέ ξυπνάει από έναν επιτακτικό ήχο που ακούγεται, όταν το χέρι του εξαγριωμένου Κουζέι, χτυπάει βιαστικά το παράθυρό της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top