Γνωστή ηθοποιός ετοιμαζόταν για γύρισμα και… την έδιωξαν!

Τι ανακοίνωσε το κανάλι και τι υποστηρίζει η ίδια

Γνωστή ηθοποιός ετοιμαζόταν για γύρισμα και… την έδιωξαν!

Ένα guest «πέρασμα» από τηλεοπτική σειρά μεγάλης τηλεθέασης θα έκανε γνωστή ηθοποιός, όμως, ακύρωσαν τη συμμετοχή της πριν καν πάει στο γύρισμα! Εκείνη, πάντως, υποστηρίζει ότι έφυγε, επικαλούμενη τον... πρώην της ως αιτιολογία!

Για οκτώ επεισόδια θα βλέπαμε την ηθοποιό Ντανιέλα Γουέστμπρουκ στη σειρά «Hollyyoaks», αλλά βρέθηκε εκτός. «Η Ντανιέλα παραβίασε όρους του συμβολαίου της και έτσι οδηγηθήκαμε στη λύση του την περασμένη εβδομάδα. Δε θα συμμετέχει στο “Hollyyoaks”», δήλωσε εκπρόσωπος του καναλιού Channel 4.

Από την πλευρά της, η 41χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως εκείνη επέλεξε να φύγει, λόγω της… τοποθεσίας όπου θα γίνονταν τα γυρίσματα. «Αποχώρησε από τη σειρά εξαιτίας του πρώην της, που μένει στο Λίβερπουλ, όπου και γυριζόταν η σειρά. Φοβήθηκε για την ασφάλειά της», ανέφερε ο εκπρόσωπός της.

SNN2307DW---22_11__2165888a.jpg
(Η Ντανιέλα με τον 25χρονο πρώην της, τον οποίο κατηγόρησε για κακοποίηση)

Τον Απρίλιο, η Ντανιέλα έκανε γνωστό ότι χώρισε από τον 25 ετών πρώην αγαπημένο της, ο οποίος συνελήφθη, καθώς την κακοποιούσε, ενώ της δημιούργησε τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ίδια δήλωσε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών για να αυτοκτονήσει!

Πάντως, η 41χρονη δεν έκατσε να σκάσει: αν και έμεινε χωρίς δουλειά, πήρε το μόλις 20 ετών νέο αμόρε της αγκαλιά και πήγε για διακοπές στην Ισπανία!

29D5373B00000578-0-image-m-17_1435044498567.jpg
(H ηθοποιός με το toyboy της, το μοντέλο Τζουντ Μουρ, στην Ισπανία)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top