Αναβιώνει η κόντρα: ξανά αντιμέτωπες στο «Voice» Κυριάκου και Κοσμίδου!

Θα ανταλλάξουν «γειά» μετά το... σήριαλ του περσινού κύκλου; -πρώτη ανάρτηση 20/06/2015 20:20

Αναβιώνει η κόντρα: ξανά αντιμέτωπες στο «Voice» Κυριάκου και Κοσμίδου!

​Μόνο μαλλί με μαλλί δεν είχαν πιαστεί πέρσι στη σκηνή του τελικού του «The Voice» η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Αρετή Κοσμίδου, που επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος» έπειτα από περίπου ένα χρόνο!

Ολόκληρο σήριαλ είχε γίνει τέτοια εποχή πέρυσι το ότι οι δύο επικρατέστερες για τον τίτλο δεν αντάλλαξαν ούτε καν τα τυπικά όταν ανακοινώθηκε πως η Μαρία Έλενα είναι η νικήτρια του talent show, ενώ ακολούθησε μπαράζ δηλώσεων και «βολών» και από τις δύο.

Την αρχή είχε κάνει η Μαρία Έλενα, αποκαλύπτοντας δημόσια, μιλώντας στο περιοδικό «Like», πως η Αρετή, όχι μόνο δεν της έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και δεν της μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό: «ενώ είχε την ευκαιρία να με συγχαρεί, δεν το έκανε. Δεν άκουσα κανένα “μπράβο” από την Αρετή ούτε στο παιχνίδι, ούτε στη συνέχεια. Τη δικαιολογώ όμως, γιατί τη βραδιά του τελικού μπορεί να ήταν κουρασμένη ή απογοητευμένη. Η αλήθεια είναι πως, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ούτε εγώ έστρεψα το βλέμμα μου να τη χαιρετήσω, γιατί είδα τη Δέσποινα Βανδή να με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και δεν μπορούσα να αδιαφορήσω για την coach μου. Βέβαια, ούτε η Αρετή έστρεψε το σώμα της προς τη δική μου πλευρά».

«Δεν της είπα συγχαρητήρια αυτοπροσώπως γιατί όταν τελείωσε το show ήταν όλα τα παιδιά εκεί, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν. Ούτε κι εκείνη είπε σε εμένα συγχαρητήρια. Γύ��ισε το κεφάλι της και έφυγε. Με παράτησαν πάνω στη σκηνή και ένιωσα πολύ άσχημα», είχε δηλώσει η μαθήτρια από την Αλεξανδρούπολη, στο περιοδικό «Λοιπόν», προσθέτοντας, όμως, με νόημα «εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος»!

Οι δύο… καρδιακές φίλες θα βρεθούν ξανά μούρη με μούρη στο στούντιο του «The Voice» στον αυριανό τελικό, αφού θα κάνουν guest εμφανίσεις! Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Αρετή θα κάνει ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη στο τραγούδι «Φτάνει», ενώ η Μαρία Έλενα θα ερμηνεύσει το «One Last Breath» σε remix του Θέμη Γεωργαντά.

Λέτε αυτή τη φορά να… μιλήσουν μεταξύ τους;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top