ΑΥΤΟΙ είναι οι 4 φιναλίστ του «The Voice» - τι τους εύχονται οι coaches!

Στην τελική ευθεία οι πρόβες για τον τελικό της Κυριακής

ΑΥΤΟΙ είναι οι 4 φιναλίστ του «The Voice» - τι τους εύχονται οι coaches!

​Την προετοιμασία τους για τον τελικό της Κυριακής συνεχίζουν με φουλ ρυθμούς οι τέσσερις φιναλίστ του «The Voice», ενώ οι coaches τους στέλνουν ευχές μέσω των social media, προσπαθώντας, παράλληλα, να «ψαρέψουν» ψήφους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Κατερίνα Καμπανέλλη (ομάδα Μιχάλη Κουϊνέλη), Άννα Βιλανίδη (ομάδα Δέσποινας Βανδή), Κώστας Αγέρης (ομάδα Αντώνη Ρέμου) και Νεκτάριος Μαλλάς (ομάδα Μελίνας Ασλανίδου) διεκδικούν το τρόπαιο, που συνεπάγεται ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και ένα αμάξι.

Πολλοί θεωρούν ως επικρατέστερο φαβορί τον Κώστα, που πήγε στο talent show με «όπλο» την ποντιακή του καταγωγή. Ο 26χρονος έχει δίπλωμα βυζαντινής μουσικής και έχει τελειώσει ηχοληψία και μουσική τεχνολογία, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ τη λύρα του!

αντωνηςκωστας.jpg

Η Άννα, μία Κύπρια που σε πολλούς θυμίζει την περσινή νικήτρια, τη Μαρία Έλενα Κυριάκου, είναι το έτερο μεγάλο φαβορί. Η 21χρονη είναι αυτοδίδακτη, παίζει πιάνο, βιολί και κιθάρα, ενώ βρέθηκε στο «Voice» όταν ο θείος και η ξαδέρφη της συμπλήρωσαν την αίτηση αντί για εκείνη!

δεσπονααννα.jpg

Ο Νεκτάριος είναι μουσικός των δρόμων. Ο 43χρόνος γεννήθηκε χω��ίς την αίσθηση της όρασης, καθώς η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έπαιρνε φάρμακα. Έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι 17 ετών και ένα αγόρι 14.

μελινανεκταριος.jpg

Τέλος, η Κατερίνα, 19 ετών και με καταγωγή από την Κύπρο, προσπάθησε και πέρυσι να πάει στο «The Voice», αλλά δεν τα κατάφερε. Από 10 ετών παρακολουθεί μαθήματα σε ωδείο και έχει κάνει οκτώ χρόνια μαθήματα φωνητικής, ενώ βρέθηκε στο επίκεντρο κόντρας μεταξύ του coach της και του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν άξιζε να προκριθεί στον τελικό, σχόλιο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειάς της.

μιχαληςκατερινα.jpg

Δείτε στο βίντεο όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους τέσσερις φιναλίστ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top