Ν. Γερμανού: «Με πήρε η μπάλα. Άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής»

"Για εμένα χυδαιότητα δεν είναι μία διαφορά ηλικίας..."

Ν. Γερμανού: «Με πήρε η μπάλα. Άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Ναταλία Γερανού στη συνέντευξη που έδωσε στο «Join Us». Η παρουσιάστρια χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα και… καταστάσεις μίλησε για όλα: για τις σχέσεις, τους χωρισμούς, την απιστία, τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό αλλά και για την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής.

Για τις σχέσεις παραδέχθηκε ότι ώρες-ώρες «συμπεριφέρομαι σαν κακομαθημένο 15χρονο» και πως τις περισσότερες φορές «η συμπεριφορά μου προκαλεί τους χωρισμούς μου».

«Έχω χαλάσει σχέσεις ενώ ακόμα είχαν μέλλον, από την ανασφάλεια μου μήπως έχει τελειώσει και δεν το έχω καταλάβει. Πιθανόν οι επιλογές μου να μην ήταν αυτές που θα προεξοφλούσαν μία σχέση ζωής ή μια σχέση με διάρκεια, από την άλλη όμως ποιος καθορίζει τη διάρκεια. Δηλαδή μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να είναι 25, να είναι 27 – 28 και να ζήσεις μαζί του 20 χρόνια. Και μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο συνομήλικο μου και ενώ δείχνει να έχει τις τέλειες προδιαγραφές και σε δύο χρόνια που όλα θα είναι θαυμάσια να γνωρίσει μία κοπελίτσα 23 χρονών, πανέμορφη, κουκλίτσα, να τρελαθεί μαζί της, να περάσει το middle age crisis να με παρατήσει εμένα στο ροζ συννεφάκι από το οποίο θα γκρεμιστώ και θα φάω τα μούτρα μου και να φύγει μαζί της. Δεν ξέρεις ποτέ» πρόσθεσε.

«Εγώ προσπαθώ να ζω τη ζωή μου χωρίς να ενοχλώ κανέναν και κυρίως αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Δηλαδή, να μην μπαίνω ανάμεσα στα ζευγάρια. Να μην φλερτάρω με άντρες που ξέρω ότι είναι με κάποια άλλη γυναίκα, το οποίο το θεωρώ το χυδαιότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. Για εμένα χυδαιότητα δεν είναι μία διαφορά ηλικίας προς τα πάνω ή προς τα κάτω, χυδαιότητα είναι να χωρίζεις ανθρώπους, χυδαιότητα είναι να κάνεις σχέσεις από συμφέρον είτε χρηματικό είτε εξουσίας. Χυδαιότητα είναι οτιδήποτε δεν πηγάζει από τον πόθο, την αγάπη, το ενδιαφέρον» τόνισε.

Μιλώντας για την υπερέκθεση που πήρε η προσωπική ζωή εξομολογήθηκε: «Έχω την αίσθηση ότι με πήρε λίγο η μπάλα και άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής. Δεν θέλω να κρύβομαι από τον κόσμο, δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Τελευταία όμως με γοητεύει αυτή η φράση που λέει ότι η ιδιωτική ζωή έχει λόγο που λέγεται έτσι, αλλιώς θα ��εγόταν δημόσια. Θέλω πια να κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Το είχα παρακάνει, αλλά δεν το έκανα επίτηδες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top