Το ζεύγος των «Simpsons» παίρνει διαζύγιο γιατί ο σύζυγος ερωτεύτηκε την φαρμακοποιό του!

Ο Χόμερ και η Μάρτζ περνούν σοβαρή κρίση-Με πολλές ανατροπές το πρώτο επεισόδιο της 27ης σεζόν

Το ζεύγος των «Simpsons» παίρνει διαζύγιο γιατί ο σύζυγος ερωτεύτηκε την φαρμακοποιό του!

​Διαζύγιο μετά από… 27 χρόνια γάμου παίρνουν οι «Simpsons», στο πρώτο επεισόδιο της 27ης σεζόν!

Την αποκάλυψη έκανε η Αλ Τζιν, παραγωγός της σειράς, λέγοντας πως αφορμή για την διάλυση του γάμου του Χόμερ και της Μάρτζ, θα σταθεί μια πάθηση του Χόμερ, αλλά και ένα τρίτο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή τους!

Συγκεκριμένα, οι fans των «Simpsons», στην αρχή της 27ης σεζόν, θα δουν τον Χόμερ να υποφέρει από μια πάθηση που τον βυθίζει σε ύπνο συνέχεια. Ο πρωταγωνιστής πάσχει από από ναρκοληψία, μία ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη κι έπειτα από έναν επαρκή ύπνο.

Ο Χόμερ όμως, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια βρίσκει νέο έρωτα στο πρόσωπό της φαρμακοποιού του, στην οποία θα δανείσει τη φωνή της, η ηθοποιός και συγγραφέας, Λένα Ντάνχαμ.

wHomer Marge 1.jpg

Μένει να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια των «Simpsons», και αν τελικά ο Χόμερ και η Μάρτζ θα ξεπεράσουν την σοβαρή κρίση που περνά ο γάμος τους, ή θα χωρίσουν για πάντα.

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω σειρά είναι μια από τις μακροβιότερες της αμερικανικής τηλεόρασης, και όλα αυτά τα χρόνια έχει αποσπάσει 25 βραβεία Έμμυ.

Οι Simpsons προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και συνεχίζουν να προβάλλονται έως σήμερα σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα ανά την υφήλιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top