Λάκης Λαζόπουλος: «θέλω να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου»

Ποια χάρη ζήτησε από τον κόσμο στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι»

Λάκης Λαζόπουλος: «θέλω να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου»

Συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή στα μέσα του Φλεβάρη, ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι», επισημαίνοντας ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει του χρόνου!

Αναφερόμενος στο μέλλον της εκπομπής, ο ηθοποιός είπε: «δεν έχω πάρει κάποια απόφαση γιατί είναι ώρα να συναντήσω τα πολλά που έχω αφήσει μέσα μου και με περιμένουν. Θέλω να καθίσω να τα δω με ηρεμία, να μιλήσω με τους συνεργάτες μου γιατί πάνω απ' όλα δεν είναι ωραίο να σε περιμένουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν τόσα χρόνια δίπλα μου. Οι ώρες που δουλέψαμε δέκα χρ��νια είναι αμέτρητες. Έφτασε η χρονιά που βγήκα από το σπίτι μου έξι φορές. Αλλά ξέρω ότι κάνω κάτι που αξίζει, μ' ένα τρόπο εδώ θα είμαι».

«Έχω την ανάγκη να βρεθώ κάποιες ώρες, να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου. Κρατάω με αυτή τη δουλειά όλο μου τον πόνο αξόδευτο και μαζεύω αφόρητη πίεση και παρότι ποτέ δεν έχω παρακαλέσει κάτι στους ανθρώπους, γιατί μου αρέσει όταν με αγκαλιάζουν στο δρόμο, με φιλάνε», συνέχισε ο Λάκης και αποκάλυψε τη χάρη που ζητά: «θα ήθελα να παρακαλέσω, όταν με δουν στη Λάρισα, στο μνήμα, να με αφήσουν για μία ώρα ήσυχο»!

Δείτε στο βίντεο τα συγκινητικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top