Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Και ΠΑΛΙ φίλοι Λιάγκας-Ουγγαρέζος-Η συνάντησή τους μπροστά στο φακό

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία άρχισαν και οι πρώτες επαφές

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Και ΠΑΛΙ φίλοι Λιάγκας-Ουγγαρέζος-Η συνάντησή τους μπροστά στο φακό

Τι και αν είχαν χωρίσει τα «τσανάκια» τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο Mega; Τι και αν δεν έλεγαν ούτε γεια; Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι και πάλι φίλοι!

Οι δυο τους, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ξεκίνησαν να έχουν επικοινωνία στα τέλη Μαρτίου, όταν ο παρουσιαστής του Ant1 προσκλήθηκε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Ougachallenge» του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Μέχρι που άρχισαν και οι συναντήσεις! Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου ο Γιώργος Λιάγκας έκανε και το μπανάκι του!

478_1ffbc8c7-67af-416c-be23-d76fd22e70dc.jpg
«Είχαν κανονίσει από καιρό αυτή τη συνάντηση, αλλά δεν ήταν η πρώτη μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο Mega. Έχουν μεσολαβήσει κι άλλες, ακόμα και στο σπίτι του ζεύγους Λιάγκα - Σκορδά ή όπως τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη διπλή βάφτιση των κοριτσιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι» εξηγεί πηγή στο ΟΚ!

380_c1dff52a-b7b0-4e83-baf6-31c1a0bad2fd.jpg
«Ο Γιώργος, που είναι χειμερινός κολυμβητής, ήταν στην παραλία από νωρίς το πρωί, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, Γιάννη, και τον οικογενειακό τους φίλο, μαιευτήρα-γυναικολόγο Θάνο Παράσχο. Ο Δημήτρης, που δεν βούτηξε στη θάλασσα, έφτασε λίγο αργότερα. Ήταν πολύ εγκάρδιοι μεταξύ τους και γέλασαν πολύ. Μάλιστα, το μεσημέρι γευμάτισαν παρέα» τονίζει στο περιοδικό το ίδιο πρόσωπο!

g3.jpg
Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήνυμα του Ουγγαρέζου στον Λιάγκα-ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τέλος της φιλίας του με τον Πετρετζίκη και το τηλέφωνο στον Λιάγκα

Μυστική συνάντηση Λιάγκα – Ουγγαρέζου για… εξηγήσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top