Τάσος Θεοδωρόπουλος: «ήξερα πως έχει AIDS και πήγα χωρίς προφ��λαξη»

«Πήγα με τη λογική του πάθους»- Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα το άλλαζε;-Πρώτη ανάρτηση: 29/04/2015 00:30

Τάσος Θεοδωρόπουλος: «ήξερα πως έχει AIDS και πήγα χωρίς προφύλαξη»

​Το ότι γνώριζε πως ο άνθρωπος με τον οποίο πλάγιασε μαζί είχε Aids παραδέχτηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καρντάσιανς» ο Τάσος Θεοδωρόπουλος ο οποίος πριν λίγο καιρό όπως σας ενημερώσαμε, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως είναι φορέας του HIV εδώ και 11 χρόνια.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο ότι μου μετέδωσε τον HIV γιατί εκείνη την περίοδο είχα κάνει πολλές ζαβολιές. Με τον συγκεκριμένο το γνώριζα ότι έχει τον ιό και έγινε sex ελεύθερα».

Για ποιο λόγο το έκανε όμως; Όπως εξηγεί «ήμουν πιτσιρικάς και πήγα με την λογική του πάθους. Απλά με εξίταρε ο τύπος και είπα μέσα μου “ό,τι έχει θέλω να το έχω”. Χωρίς να έχω αντιληφθεί ακριβώς τις περαιτέρω συνέπειες. Ήταν σαν παιχνίδι».

Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω πάντως, δεν θα έκανε πάλι την ίδια επιλογή:

«Δεν θα ξαναβρισκόμουν μ’ αυτόν τον άνθρωπο γιατί τελικά δε με αγαπούσε και το πάθος ξεφούσκωσε γρήγορα» παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεταδοθεί ο ιός του HIV. Είναι πολύ πιο εύκολο να μεταδοθεί η ηπατίτιδα και οτιδήποτε άλλο. Μπορείς να πας με φορέα του ΗIV και να μην πάθεις τίποτα. Ο ιός του HIV έχει μια ιδιαιτερότητα που δεν είμαι γιατρός για να την αναλύσω».

Φρόντισε ωστόσο να περάσει και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, λέγοντας πως:

«Είναι φρικτό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που γνωρίζω, (και δεν εννοώ οι gay γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι straight) ότι δεν χρησιμοποιούν προφύλαξη. Τους βλέπω στα bar το βράδυ στις 4 η ώρα να φεύγουν με το κοριτσάκι ή το αγοράκι που γνωρίσανε, χωρίς καμία προφύλαξη».

Πως ήταν η ζωή του όμως αφότου διαγνώστηκε με AIDS;

«Υπάρχει μια αρχή που την συστήνουν και οι ψυχολόγοι και οι άνθρωποι που σε παρατηρούν στα κέντρα:Όταν κάνεις sex της μια βραδιάς δεν οφείλεις να πεις στον άλλον ότι έχεις AIDS, αλλά οφείλεις να τον προστατέψεις. Το δραματικό της υπόθεσης είναι όταν αγαπιέσαι με κάποιον απ΄ αυτούς και από μια βραδιά γίνεται μια βδομάδα, δυο βδομάδες και αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος θέλει να ζήσει μαζί σου. Εκεί πρέπει να του πεις την αλήθεια».

Για να καταλήξει λέγοντας πως δεν ένιωσε με αυτή του την εξομολόγηση να τάραξε τα νερά όπως γράφτηκε μετά την αποκάλυψη ότι έχει τον ιό:

«Για μένα πιο πολύ ταράζει τα νερά ο νεφροπαθής και ο καρκινοπαθής. Απλά το AIDS όπως όλα τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα, πουλάνε ως φόβος και… μαγεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top