Τα «καρφιά» Σεφερλή-Πολίτη στην Καμπούρη για το ξεκατίνιασμα με την Παπαβασιλείου

«Έχει τσακωθεί με όλο το Μega»

Τα «καρφιά» Σεφερλή-Πολίτη στην Καμπούρη για το ξεκατίνιασμα με την Παπαβασιλείου

Δεν μπόρεσε η παρέα του "Mega με Μία" να αφήσει ασχολίαστο τον καυγά της Έλενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη στον «αέρα» τη εκπομπή τους, με τους περισσότερους να παίρνουν κατά κάποιον τρόπο το μέρος της πρώτης.

Την αρχή έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. «Εγώ που ανήκω στη showbiz δεν έχω τσακωθεί με την Δέσποινα Καμπούρη. Δεν ξέρω αν με εσάς έχει τσακωθεί... Ανήκετε κι εσείς στη showbiz, έτσι δεν είναι» είπε δίνοντας πάτημα στην Χριστίνα Πολίτη να πετάξει το «καρφί» της.

«Έχει τσακωθεί με όλο το Mega γιατί είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ στην εκπομπή μας» ανέφερε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει: «Α, έτσι είπε; Δεν το ήξερα αυτό. Έχει κάνει αυτή τη δήλωση; Και τώρα; Να κλείσουμε την εκπομπή;»

Υπενθυμίζεται, ότι η Καμπούρη στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν είχε συμπεριληφθεί στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του Μega. Ωστόσο, η συνεργασία δεν προχώρησε ενώ τη θέση της πήρε η Χριστίνα Πολίτη.

Μάλιστα, είχε υποστηρίξει τότε ότι την «άδειασαν» τελευταία στιγμή και ότι πληροφορήθηκε από το Διαδίκτυο πως έμεινε εκτός πρωινού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top