To Facebook κατέβασε φώτο του Κορτώ που φιλιέται με τον σύζυγο του-Τι απαντά ο ίδιος!

Έγινε χαμός στο διαδίκτυο με τους διαδικτυακούς του φίλους να ξεκινούν εκστρατεία υποστήριξης

To Facebook κατέβασε φώτο του Κορτώ που φιλιέται με τον σύζυγο του-Τι απαντά ο ίδιος!

​Χαμός έγινε στο διαδίκτυο, μετά από απόφαση του Facebook να «κατεβάσει» φωτογραφία του Αύγουστου Κορτώ στην οποία φιλιέται με τον σύζυγό του με φόντο τον Τάμεση του Λονδίνου.

Η φωτογραφία με το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Νέα Υόρκη απέσπασε χιλιάδες likes. Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που δεν την είδαν με καθόλου καλό μάτι, καθώς τα report για «γυμνό περιεχόμενο» έπεσαν βροχή με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Facebook να την αφαιρέσουν από τον λογαριασμό του Κορτώ, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

10923315_10152874022179952_4614654924223322016_n.jpg
Η κίνηση αυτή την οποία ο συγγραφέας αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό, είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει εσκτρατεία συμπαράστασης από τους φίλους του στα social media, οι οποίοι άρχισαν να ανεβάζουν την επίμαχη φώτο στους δικούς τους τοίχους ή να την ποστάρουν στον τοίχο του Κορτώ ώστε με αυτόν τον τρόπο να υποστηρίξουν τα δικαιώματα του συγγραφέα.

Ο ίδιος συγκινημένος από αυτή την κίνηση, έδωσε την δική του απάντηση σε όλο αυτό που συνέβη λέγοντας:

«Παιδάκια μου καλά,

Μετά τον πρόσφατο χαμό, ορισ��ένοι έχετε πάρει φόρα και έχετε ξεγοφιαστεί στα report - και φωτογραφία γαλακτομπούρεκου να ανεβάσω, την αναφέρετε για σκληρή βία, γυμνό, και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κι ενώ είναι απολύτως ανθρώπινο να μη με χωνεύετε (ούτε εγώ με χωνεύω φανατικά), θα σας συμβούλευα να βρείτε άλλο παιχνιδάκι, αφενός επειδή είναι ατελέσφορο (ακόμα και οι αυτόματοι αλγόριθμοι του Facebook δεν θα κατεβάσουν μια φωτογραφία ενός ζαβού που δοκιμάζει καπέλα επειδή κάποιος την κατήγγειλε για άσεμνο περιεχόμενο και καταστροφή βιότοπου της καρέτα-καρέτα), κι αφετέρου επειδή το κράξιμο και το νταηλίκι έχουν ως κίνητρο τη συντριβή του εκάστοτε στόχου, κι εγώ απλώς χασμουριέμαι, ελαφρώς απορημένος με το τόσο μένος μα κατά τ' άλλα απαθέστατος.Άιντε να 'χετε την ευχή μου. Άνοιξη μπήκε, βγείτε μια βόλτα να μυρίσετε τις νεραντζιές αντί να βολοδέρνετε νυχθημερόν εδώ μέσα!»
Untitled.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top