Η Δέσποινα Καμπούρη απαντά στο «βλαχάρες» της Στικούδη: «Κακό στον εαυτό της έκανε»

«Μάλλον είναι πολύ ευέξαπτη. Δεν θα μπω στην διαδικασία να την ψυχολογήσω»

Η Δέσποινα Καμπούρη απαντά στο «βλαχάρες» της Στικούδη: «Κακό στον εαυτό της έκανε»

​To τι συνέβη στην πραγματικότητα με την Κατερίνα Στικούδη εξήγησε η Δέσποινα Καμπούρη, απαντώντας στο σχόλιο της πρώτης στο Instagram, όπου την αποκάλεσε προ ημερών «βλαχάρα, κομπλεξική».

090315213859_9667.jpg

090315213900_0369.jpg

Η παρουσιάστρια, εξήγησε πως δεν είχε προηγηθεί κάτι ανάμεσα τους:

«Με την Κατερίνα έχουμε μια τυπική σχέση. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες», περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη, αλλά και πως ένιωσε μετά απ΄αυτό:

«Εγώ ανέβασα αυτή την φωτογραφία για να κάνω πλάκα πιο πολύ. Ούτε η Ιρίνα Σάικ ούτε η Ρίτα Όρα είναι φίλες μου για να παρεξηγηθούν. Κοιμήθηκα, και το πρωί που ξύπνησα, δεν είχα ξαναδεί πιο πολλά comments σε φωτογραφία! Eίδα ότι όντως υπήρχε μια Κατερίνα Στικούδη που είχε κάνει ένα σχόλιο. Λέω αποκλείεται να είναι η ίδια. Θα πρόκειται περί ψεύτικου προφίλ. Μέχρι που είδα ότι όντως ήταν σχόλιο της! Μάλλον είναι πολύ ευέξαπτη. Μόνο κακό στον εαυτό της έκανε με αυτό. Εμένα δεν με πείραξε πουθενά. Δεν μου έκανε κακό. Ήταν ξαφνικό και άτοπο. Αλλά δε�� τσαντίστηκα καθόλου! Μπορεί να ήταν φορτισμένη, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να την ψυχαναλύσω».

Όσο για το αν θα της μιλούσε αν τύχαινε να συναντηθούν σε κάποιο event;

«Αν μου μιλήσει εκείνη, θα της μιλήσω. Δεν μπω στην διαδικασία να την ρωτήσω γιατί το έγραψε. Αυτό αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή, και αυτό έκανε! Γελάω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top