Ναταλία Γερμανού: Άρχισε να «ακολουθεί» τον Μάνο Ιωάννου!

Παρότι έχουν χωρίσει οριστικά, παραμένουν φίλοι και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις

Ναταλία Γερμανού: Άρχισε να «ακολουθεί» τον Μάνο Ιωάννου!

​Μπορεί Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου να έχουν χωρίσει οριστικά πλέον, αλλά πάνω απ΄όλα παραμένουν δυο καλοί φίλοι!

Έτσι εξηγείται το ότι η παρουσιάστρια άρχισε να… «ακολουθεί» τον Μάνο Ιωάννου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το «μήνυμα» που είχε ποστάρει ο ίδιος, όπου έγραφε:

«Δεν χάνω ποτέ.. Ή κερδίζω ή μαθαίνω», αναφερόμενος προφανώς στον χωρισμό του από την Ναταλία μετά από δυο χρόνια σχέσης.

100315092758_8425.jpg
Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη του πως η σχέση τους μπορεί να έληξε οριστικά, αλλά οι σχέσεις μεταξύ τους είναι πολύ καλές:

2867_MANOS_IOANOY_NATALIA_GERMANOY_2562014.jpg
«Πράγματι κάναμε προσπάθειες να μείνουμε μαζί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ναι, χωρίσαμε οριστικά, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν τράβαγε άλλο η σχέση μας. Θέλω όμως να διευκρινίσω ότι δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο, ούτε και καυγάδες όπως ακούστηκε. Είδαμε ότι δεν προχωράει η κατάσταση και βάλαμε ένα τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μιλιόμαστε ή γίναμε εχθροί. Μείναμε φίλοι, την εκτιμώ πάντα. Είναι εξαιρετικό πλάσμα, περάσαμε πολύ καλά μαζί, αλλά έπεσε η αυλαία, όπως συμβαίνει σε πολλές σχέσεις. Τραβάμε πλέον ο καθένας, τον δικό του δρόμο. Αυτά νομίζω ότι αρκούν» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας ότι μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους.

Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως και ο Μάνος Ιωάννου «ακολουθεί» την Ναταλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top