«Πάγωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την απρόσμενη επίθεση του Γεωργίου στην Ράνια Κωστάκη

Του είπε on air για τη συνεργάτιδα του στο ραδιόφωνο: «Είναι προσβολή για σένα να έχεις αυτό το πράγμα δίπλα σου!»

«Πάγωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την απρόσμενη επίθεση του Γεωργίου στην Ράνια Κωστάκη

Κόκκαλο έμεινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν ξαφνικά ο καλεσμένος του, Γιώργος Γεωργίου, επιτέθηκε on air στη συνεργάτιδα του Ράνια Κωστάκη, με την οποία κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο:

«Εσύ είσαι στον Sfera ακόμα; Θα σου πω κάτι και μην αντιδράσεις. Πως την δέχεσαι δίπλα σου; Άλλο να την βγάλεις έξω, και άλλο να κάνεις μια εκπομπή μαζί της στο ραδιόφωνο! Πως το ανέχεσαι εσύ; Είναι προσβολή ρε!» είπε ο Γιώργος Γεωργίου με τον Αρναούτογλου να μένει άναυδος και να προσπαθεί να το «σώσει»:

«Τρελάθηκες; Για τη Ράνια λες τώρα; Από τις πιο ωραίες γυναίκες που υπάρχουν στο ραδιόφωνο και από τις πιο ωραίες φωνές! Η άποψη μου είναι! Τη θεωρώ μια από τις πιο καλές φωνές και ραδιοεκφωνήτριες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μ΄αρέσει ρε φίλε!»

vlcsnap-2015-02-19-13h36m50s141.jpg
Απτόητος ο Γεωργίου, συνέχισε:

«Σου είπα, πάρτην πήγαινε φάε, πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο, στο ραδιόφωνο πως καταδέχεσαι να κάνεις εκπομπή μαζί της; Δεν κάνω πλάκα. Είναι προσβολή για σένα να έχεις αυτό το πράγμα δίπλα σου! Σ’ αυτή τη γυναίκα να της πεις πόσο κάνει ένα κι ένα, θα σου πει τρόλεϊ».

4484_RANIA_KOSTAKI_GRIGORIS_ARNAOYTOGLOY_18122014.jpg
Μάταια ο Γρηγόρης του ανταπάντησε λέγοντας:

«Άποψη σου είναι, την αγαπώ ιδιαίτερα και τη θεωρώ πολύ καλή στη δουλειά της! Έχει φανατικό κοινό», για να λάβει την εξής απάντηση:

«Έχει φανατικό κοινό, που κάνουνε κέφι μια γυναίκα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top