H απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη αγωγή 520.000 ευρώ που «έφαγε» από την Σπυροπούλου

Πρώτη ανάρτηση: 14/02/2015, 23:18

H απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη αγωγή 520.000 ευρώ που «έφαγε» από την Σπυροπούλου

​«Πρωτοφανή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας την αγωγή ύψους 520.000 ευρώ που «έφαγε» από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας στο TVNea.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η τηλεπερσόνα ζητά 260.000 ευρώ από τον παρουσιαστή και άλλα τόσα από την Σάσα Σταμάτη, για τα υποτιμητικά σχόλια που, όπως υποστηρίζει η ίδια, έχουν κάνει μέσα από την πρωινή εκπομπή.

Για την ακρίβεια, η Σπυροπούλου χαρακτηρίζει «ύπουλη λασπολογία» και άκρως προσβλητικά τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς τόσο ο Γ. Λιάγκας, όσο και η Σ. Σταμάτη και τα οποία αφορούν στην προσωπική της ζωή.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ;

«Θεωρώ την αγωγή έωλη και άδικη. Είμαι από τους λίγους παρουσιαστές που υποστήριξε την συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Από την απομαγνητοφ��νηση της εκπομπής αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται. Έχει ήδη ενημερωθεί και κατατεθεί στον δικηγόρο μου Μιχάλη Δημητρακόπουλο η συγκεκριμένη απομαγνητοφώνηση.Είναι πρωτοφανές συνάδελφος να κάνει αγωγή σε συνάδελφο».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ:

Στην αγωγή της η παρουσιάστρια αναφέρει, ότι ο Γ. Λιάγκας είχε πει πως: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Μπορεί για κάποιους να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνουν λεφτά για να τη φυλάει bodyguard»,κάνοντάς την έξαλλη.

Παράλληλα αναφέρει ότι την παρουσίασε ως ένα «αναξιοπρεπές άτομο χωρίς ηθικές αξίες που ξεπουλιέται και εξαγοράζεται, όντας τίποτα περισσότερο από ένα κοριτσάκι που καταδέχεται να το πληρώνουν», ενώ υποστηρίζει ότι είναι μια γυναίκα σκληρά εργαζόμενη, προσγειωμένη, σεμνή και χαμηλών τόνων και όχι ένα κακομαθημένο κορίτσι χωρίς ηθικούς κανόνες.

Ακόμα ξεκαθαρίζει πως όχι μόνο δεν την πληρώνει κανένας, αλλά ποτέ δεν καταδέχτηκε να πληρώνουν τρίτοι για εκείνη, καθώς είναι μια χειραφετημένη, ανεξάρτητη και σκληρά εργαζόμενη γυναίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top