Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής: «Από την τηλεόραση… αγιογράφος!»

«Αγιογραφώ ακούγοντας ομιλίες μοναχών»

Στην αγιογραφία έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαδάκης.

Μιλώντας για την ενασχόληση του αυτή, εξηγεί πως «το έκανα πάντα γιατί κατάγομαι από οικογένεια κληρικών. Είχαμε πάρα πολλούς στο σόι. Πάνω από 40! Από μικρός εγώ πήγαινα στην εκκλησία και μου άρεσαν πάρα πολύ τα μοναστήρια. Εγώ ντυνόμουν και παπαδάκι. Και από τη μεριά του μπαμπά μου και της μαμάς μου, είχαμε συγγενείς ιερείς αλλά και μοναχούς».

5103_NIKOS_PAPADAKIS_17012013.jpg
Μάλιστα το πρώην μοντέλο και παρουσιαστ��ς, δεν κρύβει ότι η αγιογραφία αποτελεί μια εσωτερική του ανάγκη, ενώ όταν ζωγραφίζει επιλέγει να ακούει ήρεμη μουσική ή ομιλίες μοναχών στο You Tube:

«Άλλες αγιογραφίες τις πουλάω και άλλες τις χαρίζω. Έχω δώσει αρκετές σε φίλους μου. Όταν αγιογραφώ, χάνομαι σε μια άλλη διάσταση. Εκείνη τη στιγμή συγκεντρώνομαι σε αυτό που κάνω. Αν με πάρεις τηλέφωνο, το ακούω και το κλείνω. Δεν ακούω και δεν θέλω να μιλάω. Αν μου μιλήσεις δεν σε ακούω. Βάζω μουσική και ακούω. Είτε απαλή, είτε εκκλησιαστική, είτε chill out, ενώ υπάρχουν και φορές που βάζω στο You Tube και ακούω ομιλίες μοναχών».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top