Δραματικό φινάλε στο «NCIS», απόψε, στο Star!

Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο του 11ου κύκλου

Δραματικό φινάλε στο «NCIS», απόψε, στο Star!

​Με ένα συγκινητικό επεισόδιο ρίχνει αυλαία απόψε, στις 21:10, ο 11ος κύκλος του «NCIS» στο Star! Από την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, κάνει πρεμιέρα η νέα αστυνομική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Warehouse 13», που θα μεταδίδεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η ομάδα κυνηγά κάποιους δραπέτες από ένα σκάφος το οποίο χρησιμοποιούνταν ως περιορισμένο σημείο κράτησης για κατηγορούμενους τρομοκράτες. Στο μεταξύ, ο Βανς ενημερώνει τον Γκιμπς για τον θάνατο του πατέρα του, Τζάκσον, από εγκεφαλικό επεισόδιο και εκείνος επιστρέφει στη γενέτειρά του, στο σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια…

NCIS- τελευταίο επεισόδιο 11ου κύκλου - 3 (800x588).jpg

Το επεισόδιο αποτελεί φόρο τιμής στον ηθοποιό Ραλφ Γουέιτ, που υποδύθηκε τον Τζάκσον Γκιμπς από την έκτη σεζόν της σειράς και πέθανε στις 13 Φεβρουαρίου του 2014. Ο ηθοποιός γνώρισε την παγκόσμια αναγνώριση μέσα από το ρόλο του πατριάρχη Τζον Γουόλτον στη σειρά «The Waltons», ενώ τον απολαύσαμε και σε πολλές ταινίες, όπως «Ο Σωματοφύλακας». Το μεγάλο του πάθος ήταν η πολιτική: το 1990 δοκίμασε για πρώτη φορά να εκλεγεί στο Κογκρέσο, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως συνέβη και το 1998.

NCIS- τελευταίο επεισόδιο 11ου κύκλου - 2 (800x534).jpg

H δράση της ομάδας, που καθηλώνει τους τηλεθεατές σε 60 χώρες και έχει αποσπάσει ουκ ολίγα βραβεία, συνεχίζεται απτόητη, καθώς στις 23 Σεπτέμβριου του 2014 ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ ο 12ος κύκλος της σειράς.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου του 11ου κύκλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top