Κόρη γνωστής τηλεπερσόνας έγραψε στο twitter:«η μαμά μου έχει χοντρά οπίσθια»

Πως την τιμώρησε η μαμά της;

Κόρη γνωστής τηλεπερσόνας έγραψε στο twitter:«η μαμά μου έχει χοντρά οπίσθια»

​«Κάνε παιδί να δεις καλό» λένε, και αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Κιμ Ζόλσιακ, την οποία και γνωρίσαμε μέσα από το reality «The Real Housewives Of Atlanta».

ΖΟΛΖΙΑΚ.jpg

Η κόρη λοιπόν της ξανθιάς ωραιοπαθούς γυναίκας, που στο γνωστό reality, δεν έχανε ευκαιρία να περιαυτολογεί, μάλλον δεν έχει και τόσο καλή άποψη για την κορμοστασιά της μαμάς της!

Η Μπρίελ λοιπόν που είναι μία από τα έξι παιδιά της τηλεπερσόνας, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, μία φωτογραφία με τα οπίσθια της μαμάς της και στη λεζάντα έγραψε: «η μαμά μου έχει χοντρά οπίσθια».

οπισθια.jpg

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο η διάσημη τηλεπερσόνα, και έτσι απάντησε στην κόρη της μέσω twitter: «καθόμουνα στο μπάνιο μου και δοκίμαζα μερικά ρούχα μαζί με τη γλυκιά μου κόρη Μπρίελ, η οποία δεν έκανε τίποτα άλλο παρά μόνο τραβούσε φωτογραφίες και τις ανέβαζε στο διαδίκτυο. Αυτή λοιπόν είναι μία από τις φωτογραφίες που “ανέβασε” η γλυκιά μου Μπρίλελ. Και εγώ λοιπόν γι’ αυτό το λόγο της πήρα το κινητό για μία εβδομάδα».

Μάλλον η μικρή θα το ξανασκεφτεί περισσότερο την επόμενη φορά για να «ξανανεβάσει» κάτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top