Πρώτο θέμα το «Norman Atlantic» στα διεθνή ΜΜΕ

Το ιταλικό πλοίο στο οποίο βρίσκονται 478 άνθρωποι κι έχει αρπάξει φωτιά

Πρώτο θέμα το «Norman Atlantic» στα διεθνή ΜΜΕ

​Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση ότι το ιταλικό πλοίο «Norman Atlantic» έχει αρπάξει φωτιά, στα ανοικτά των Οθωνών, 45 ναυτικά μίλια από την Κέρκυρα και στο οποίο επιβαίνουν 478 άνθρωποι, να είναι το πρώτο θέμα στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Το CNN γράφει: «Οι διασώστες σπεύδουν σε φλεγόμενο πλοίο μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας. Κοινή ελληνοϊταλική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διάσωση εκατοντάδων επιβαινόντων».

Το Skynews σημειώνει «Πυρκαγιά ξεσπά σε ιταλικό πλοίο φεύγοντας από την Ελλάδα» και τονίζει ότι οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τον έργο των Αρχών.

Επιπρόσθετα, το Reuters τονίζει ότι «Το επιβατηγό πλοίο εκκενώνεται μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ιταλικό ferry φεύγοντας από την Ελλάδα», επικαλούμενο μαρτυρίες επιβατών αλλά και την επίσημη ενημέρωση των ελληνικών αρμόδιων Αρχών.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa έχει δημοσίευμα με τίτλο «Στις φλόγες το ιταλικό πλοίο Norman Atlantic - Σωσίβιες λέμβοι στη θάλασσα - Επιβάτης: Τα παπούτσια μου άρχισαν να λιώνουν», ενώ στον υπότιτλο επισημαίνεται πως οι κακές καιρικές συνθήκες παρεμποδίζουν την επιχείρηση διάσωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top