Βραβεύτηκαν οι καλύτερες διαφημιστικές ιδέες της χρονιάς!

Όσα έγιναν στην απονομή των «Ermis Awards»

​Οι καλύτερες διαφημιστικές ιδέες της χρονιάς βραβεύτηκαν από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας (ΕΕΔΕΕ) σε μιά λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα «Ermis Awards» επιβράβευσαν τους Έλληνες διαφημιστές που ξεχώρισαν με το ταλέντο, το όραμα, τις ιδέες και τις παραγωγές τους.

«Το 2014 ήταν μια συμπαθητική χρονιά. Τα νούμερα που έχουμε αυτή τη στιγμή λένε ότι η αγορά μεγάλωσε, κατά μάλλον σύντηρητικές εκτιμήσεις κατά 6% και παρά τις δυσκολίες που περνάμε κάθε μέρα η φετινή διοργάνωση εχει σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΕ, Μανώλης Παπαπολύζος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των βραβείων, Πάνος Σαμπράκος, ανέφερε: «πιστέψαμε στην οργανωτική επιτροπή πως αν καταφέρναμε φέτος να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύονται αυτά τα βραβεία πως θα είχαμε αυτόματα και καλύτερα βραβεία. Προσαρμόσαμε λοιπόν στην ελληνική πραγματικότητα διαδικασίες που ακολουθούνται στα διεθνή φεστιβάλ διαφήμισης και δώσαμε στα μέλη τη δυνατότητα φέτος να ψηφίζουν φανερά για να δηλώσουν αν πιστεύουν πως ένα έργο αξίζει να βραβευτεί και με τι είδους βραβείο».

Δείτε την απονομή των βραβείων από το σχετικό ρεπορτάζ του δελτίου του Star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top