Σάλος με ριάλιτι που δείχνει τους Έλληνες να γλεντούν και να σπάνε πιάτα!

Διαμαρτυρίες για το «Growing Up Greek» του MTV

Σάλος με ριάλιτι που δείχνει τους Έλληνες να γλεντούν και να σπάνε πιάτα!

​Θύελλα διαμαρτυριών στους Ομογενείς έχει προκαλέσει ένα ριάλιτι του MTV που παρουσιάζει τους Ελληνοαμερικανούς ως φωνακλάδες βάρβαρους που χορεύουν και σπάνε πιάτα!

«Growing Up Greek» ονομάζεται το σόου του καναλιού, που έχει ως θέμα την καθημερινότητα των Ομογενών στο Tarpon Springs της Φλόριντα, μια πόλη που έχει κυρίως ελληνικό πληθυσμό.

Αν και έχει προβληθεί μόλις ένα επεισόδιο, ήταν αρκετό για να προκληθούν αντιδράσεις: οι πολυάριθμοι πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς Έλληνες παρουσιάζονται βίαιοι, ατίθασοι, φωνακλάδες και αντιπαθητικοί!

Μάλιστα, το «Growing Up Greek» υποστηρίζει ότι η βία των Ελλήνων είναι… κληρονομική, ενώ διακωμωδεί ακόμα και την εμφάνιση της Ελληνίδας, δείχνοντας μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά να χορεύει πάνω στα τραπέζια.

Οι Ομογενείς μαζεύουν υπογραφές για να σταματήσει το ριάλιτι, ενώ, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Έλληνας της Αμερικής δεν είναι ο βάρβαρος και κακόγουστος γλεντζές, που εγκαταλείπει το πατρικό του στα 40φεύγα, όπως με απίστευτη κακεντρέχεια υπονοεί το σόου!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top