Ελεονώρα Μελέτη: Ντύθηκε ιερόδουλη και έκανε στριπτίζ αλλά τα νούμερα πάνω από 8% δεν ανέβηκαν!

ΔΕΙΤΕ τι έκανε για τις ανάγκες της τηλεθέασης η παρουσιάστρια

Ελεονώρα Μελέτη: Ντύθηκε ιερόδουλη και έκανε στριπτίζ αλλά τα νούμερα πάνω από 8% δεν ανέβηκαν!

​Να δοκιμάσει πως είναι να είσαι στριπτιζέζ και πόρνη, αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια όπως θα δείτε και στο video, ντύθηκε… ιερόδουλη και έκανε κανονικά πιάτσα με μια τραβεστί, επαγγελματία του είδους.

Φορώντας ένα μίνι φόρεμα και μαύρη καρέ περούκα, προσπάθησε να σαγηνεύσει πελάτες, χωρίς να κρύβει την αμηχανία αλλά και το άγχος της για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αφού έλεγε και ξαναέλεγε πως δεν νιώθει καθόλου άνετα.

vlcsnap-2014-11-14-17h56m48s25.jpg
Και να ήταν μόνο αυτό; Στη συνέχεια την είδαμε να παρακολουθεί ταχύρρυθμα μαθήματα pole dancing, προκειμένου να χορέψει σε… στριπτιτζάδικο, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι και… σώματι, πως είναι να είσαι στριπτιζέζ. Και σε αυτή την «δοκιμασία», άρχισε να παραπονιέται πως δεν το αντέχει όλο αυτό, επαναλαμβάνοντας πόσο αμήχανα και άσχημα αισθάνεται.

vlcsnap-2014-11-14-17h57m27s154.jpg
Για την ιστορία πάντως, παρά το γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη ντύθηκε πόρνη και στριπτιζέζ, η εκπομπή «hashtag» δεν κατάφερε να πιάσει ούτε το 10% στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα με ��ο ραβασάκι της AGB, η εκπομπή τερμάτισε με 7,9% στο σύνολο και 7,3% στα κοινά 15-44.

Και εμείς αναρωτιόμαστε. Αν από τις πρώτες εκπομπές την είδαμε να κάνει πιάτσα και να χορεύει σε στύλο… στις επόμενες τι θα την δούμε να κάνει;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top