EINAI EΠΙΣΗΜΟ: Στο δυναμικό του «Έψιλον» ανήκει πλέον η Ναταλία Γερμανού

Το κανάλι το ανακοίνωσε με tweet-Ο ΑΝΤ1 πάλι… ούτε ανακοίνωση

EINAI EΠΙΣΗΜΟ: Στο δυναμικό του «Έψιλον» ανήκει πλέον η Ναταλία Γερμανού

​ΑΝΤ1… τέλος για την Ναταλία Γερμανού, μιας και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πηγαίνει στο «Έψιλον», επιβεβαιώθηκαν.

0461_NATALIA_GERMANOY_3092014.jpg
Μέσω ενός tweet, το κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα, πως στο δυναμικό του ανήκει πλέον και η Ναταλία Γερμανού:

«Η Ναταλία Γερμανού έρχεται στο “Ε”. Μείνετε συντονισμένοι… Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!!!»

germanoy.jpg

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα κάνει η παρουσιάστρια στο νέο της τηλεοπτικό «σπίτι», αν και λέγεται πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις ώστε να παρουσιάσει ένα βραδινό τηλεπαιχνίδι και ένα talk show.

Όσο για τον ΑΝΤ1; Ούτε… «λαλιά», μιας και μπορεί η Ναταλία να έφυγε, αλλά το κανάλι δεν το γνωστοποίησε με κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Οι σχέσεις τους πάντως είναι οι καλύτερες, αφού λίγο μετά το tweet του Έψιλον, η Ναταλία Γερμανού, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΑΝΤ1, λέγοντας πως η αγαπή μένει:

germanoy.jpg
Όσο για τους λόγους που άλλαξε στέγη; Πριν μια εβδομάδα περίπου, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή έχει πάρα πολλούς και καλούς παρουσιαστές. Ο τηλεοπτικός χώρος είναι συγκεκριμένος. Δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλοι αυτή τη στιγμή σε ένα πρόγραμμα. Πιθανόν να χωρέσω κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε χώρος. Δεν είναι κακό αυτό. Το αγαπάω πολύ αυτό το κανάλι και θα το βλέπω με πολύ χαρά. Δεν έχω καμία πικρία και κανένα θυμό μέσα μου. Πραγματικά σας το λέω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top