ΠΑΝΙΚΟΣ «Στο Κόκκινο»: Πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες δηλώσεις του διευθυντή του σταθμού

Με αφορμή την 48ωρη απεργία που κήρυξαν τη Δευτέρα οι ηχολήπτες

ΠΑΝΙΚΟΣ «Στο Κόκκινο»: Πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες δηλώσεις του διευθυντή του σταθμού

Πανικός επικρατεί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» με αφορμή την 48ωρη απεργία που κήρυξαν τη Δευτέρα οι ηχολήπτες του ραδιοσταθμού, καθώς ήταν απλήρωτοι για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, αλλά και τις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες δηλώσεις του διευθυντή του σταθμού, Κώστα Αρβανίτη.

Αν και η απεργία τελικά ανεστάλη αφού οι τεχνικοί πληρώθηκαν, τα σχόλια περί «εκβιασμού» του κ. Αρβανίτη στην εκπομπή του έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο λόγος που κυρίως έχουν προκαλέσει αίσθηση αυτά τα σχόλια είναι επειδή ο ραδιοφωνικός σταθμός "Κόκκινο" πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που υποστηρίζει τις απεργίες των εργαζομένων, ενώ ο συγκεκιμένος Διευθυντής είναι "αριστερός".

«Υπήρξε θέμα με απεργία στο "Κόκκινο". Εννέα τεχνικούς έχουμε εδώ, οι οποίοι αποφάσισαν να κλείσουν το "Κόκκινο" και βεβαίως αποφασίσαμε να προωθηθεί η πληρωμή αυτών. Εκβιαστικό ήταν, οπότε πληρώθηκαν οι εννέα τεχνικοί και το Κόκκινο δεν έκλεισε. Και δεν πληρώθηκαν οι άλλοι. Αυτή είναι μία αντίληψη που έχουν οι τεχνικοί και έπρεπε να το κάνουμε ή έπρεπε να πάμε σε μία τέτοια σύγκρουση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του κ. Αρβανίτη η Ένωση Τεχνικών ΕΤΕΡ απάντησε:

«Ακούγοντας σήμερα το πρωί, καθόλου τυχαία είναι αλήθεια, στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» την εκπομπή του Διευθυντή του σταθμού Κώστα Αρβανίτη, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά (απλά τώρα εκφράστηκε και δημοσίως) την εμπάθειά του εναντίον της ΕΤΕΡ. Το γιατί παραμένει κάπως αινιγματικό και μυστηριώδες. Να είναι άραγε επειδή η ΕΤΕΡ έχει την «αναίδεια» να θέλει τους εργαζόμενους τεχνικούς να πληρώνονται για την εργασία που προσφέρουν; Ή επειδή μετά τη συμπλήρωση δύο μηνών κατά τους οποίους δεν καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων αυτοί τόλμησαν να εξαγγείλουν απεργία (την Τετάρτη 1-10 για 2 οφειλόμενους μισθούς);» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Κάντε ΚΛΙΚ στο ΒΙΝΤΕΟ και ακούστε τις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες δηλώσεις του κ. Αρβανίτη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top