Στα δικαστήρια ο Παπαδάκης για το χαστούκι του Κασιδιάρη!

Τι απαντά σε όσους λένε πως ήταν «στημένο» το περιστατικό με την Κανέλλη

Στα δικαστήρια ο Παπαδάκης για το χαστούκι του Κασιδιάρη!

Απο το π��ατό στα... δικαστήρια πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη στον «αέρα» της εκπομπής του, τον Ιούνιο του 2012! Δείχνοντας σε βίντεο το περιστατικό, ο παρουσιαστής απάντησε σε όσους τον επικρίνουν, ακόμα και σήμερα, ότι «έστησε» το σκηνικό της έντασης.

Ο παρουσιαστής έχει κληθεί από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη που μετά από προκαταρκτική εξέταση, την οποία είχε διατάξει παρεμβαίνοντας αυτεπάγγελτα η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου.

«Εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα σας δείξουμε ένα βίντεο με το ρολογάκι, που το είχαμε δείξει μονάχα εκείνες τις δύο πρώτες μέρες και δεν το ξαναπαίξαμε. Θα σας το δείξουμε γιατί πολλά ακούστηκαν, ότι “στήθηκε” από εμάς αυτή η ιστορία και κάτι τέτοια», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης και πρόσθεσε: «αν δείτε στο ρολογάκι τι ώρα ήτανε, θα δείτε ότι είχαμε υπέρβαση χρόνου όταν έγινε το περιστατικό. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα κι αγέλαστα. Δεν υπήρχε καθόλου ένταση και, μάλιστα, στα διαλλείματα υπήρχε και μια φιλική, ειρηνική ατμόσφαιρα».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής επισήμανε ότι οι καλεσμένοι της εκπομπής συναντήθηκαν λίγο πριν μπουν στο πλατό και «έριξε» το βίντεο, μετά από το οποίο τόνισε: «εμείς θα καταθέσουμε ότι υπάρχει η εικόνα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δεν θα βοηθήσουμε κανέναν για να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης και εξιλαστήρια θύματα».

Δείτε στο βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά και το περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top