Για δεύτερο Σαββατοκύριακο η Καραβάτου πέρασε την Σπυροπούλου σε νούμερα τηλεθέασης

ΔΕΙΤΕ τα ποσοστά που σημείωσαν οι εκπομπές τους, το Σαββατοκύριακο

​Για δεύτερο Σαββατοκύριακο (για την ακρίβεια το Σάββατο επειδή την Κυριακή η εκπομπή της προβαλλόταν σε επανάληψη) κατάφερε η Κατερίνα Καραβάτου να περάσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νούμερα τηλεθέασης, τερματίζοντας πρώτη, στον πίνακα της AGB.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι δυο εκπομπές το Σαββατοκύριακο.

Το Σ��ββατο, η εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» την οποία παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, τερμάτισε πρώτη σε τηλεθέαση, σημειώνοντας 16,4% στο σύνολο και 18% στα κοινά 15-44.

Αντιθέτως, η εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Αντώνη Λουδάρο, τερμάτισε δεύτερη, με 11,8% στο σύνολο και 13% στα κοινά 15-44.

Την Κυριακή, μιας και η εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» προβαλλόταν σε επανάληψη επειδή πέθανε ο πατέρας της Κατερίνας Καραβάτου, το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» τερμάτισε πρώτο, κάνοντας 14,6% στο σύνολο και 16,8% στα κοινά 15-44, χωρίς και πάλι να καταφέρει να πάρει ολόκληρο το ποσοστό της επανάληψης.

Η επανάληψη της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα», σημείωσε 8,7% στο σύνολο και 8,4% στα κοινά 15-44.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top