ΒΙΝΤΕΟ: γλέντησαν με την ψυχή τους οι μικροί τηλεθεατές του Star!

Μεγάλο πάρτι από την Starland, με αγαπημένα καρτούνς κι εκπλήξεις

ΒΙΝΤΕΟ: γλέντησαν με την ψυχή τους οι μικροί τηλεθεατές του Star!

​Μια γιορτή για τους λιλιπούτειους τηλεθεατές του διοργάνωσε το Star, επιφυλάσσοντας στο κοινό της παιδικής ζώνης, Starland, εκπλήξεις με αγαπημένα καρτούνς και δώρα!

Το μεγάλο πάρτι έγινε σε συγκρότημα κινηματογράφων στο Ίλιον, την περασμένη Κυριακή και οι μικροί τηλεθεατές το γλέντησαν στην κυριολεξία με την ψυχή τους.

Και τι δεν είχε αυτή η γιορτή που χάρισε το κανάλι στα φιλαράκια του: αποσπάσματα από τα νέα αλλά και τα γνώριμα αγαπημένα τους καρτούνς σε μία ειδική ταινία γεμάτη χρώματα, μουσική, περιπέτεια και παραμυθένια ατμόσφαιρα, παρέλαση από τους πρωταγωνιστές των κινουμένων σχεδίων της Starland και πολλά άλλα!

«Τα παιδιά παρακολούθησαν το ��ρόγραμμα, τραγούδησαν, βγάλανε selfies μεταξύ τους αλλά και με τα πιο αγαπημένα τους καρτούνς. Πιστεύω ότι η επιβράβευσή τους, το ευχαριστώ μας, ήταν και από ένα πολύ ωραίο δώρο για το κάθε παιδί, γιατί, μην ξεχνάμε, τα παιδιά είναι αυτά που μας δίνουν το κουράγιο και μας λένε προχωρήστε», δήλωσε η Λόλα Νταϊφά.

Το πάρτι παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ενώ όλα τα παιδιά πήραν δώρο από μία τσάντα του Star με ξεχωριστά αναμνηστικά δώρα.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star με όσα έγιναν στον πάρτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top