Κατερίνα Ζαρίφη: «λέω “καλημέρα” στον πατέρα μου που πέθανε»

Τι εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Κατερίνα Ζαρίφη: «λέω “καλημέρα” στον πατέρα μου που πέθανε»

​«Ήταν το χειρότερο Καλοκαίρι της ζωής μου», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και μίλησε πρώτη φορά on camera για τον θάνατο του πατέρα της, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει πως τον έχει γύρω της και κάθε πρωί του λέει «καλημέρα»!

Τονίζοντας πως ο θάνατος ένωσε την οικογένειά της ακόμα περισσότερο, η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη δεν έκρυψε την συγκίνησή της, ενώ παραδέχθηκε πως εκείνη έχει τον ρόλο του δυνατού, υποστηρίζοντας την μητέρα και την αδερφή της.

«Αισθανόμαστε ότι είμαστε τέσσερις, όχι μείον ένας. Είμαστε τρεις και κάποιος που μας παρακολουθεί, μας προστατεύει… Έβλεπα τον Γιάννη Βαρδή που έκανε τις δηλώσεις μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή που χαμογέλαγε και λέω "οι άνθρωποι που το ζουν αυτό το πράγμα αισθανόμαστε ότι δεν μας έχει εγκ��ταλείψει ο άνθρωπος που φεύγει"», ανέφερε η Κατερίνα.

Και συνέχισε: «εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι τον μπαμπά μου τον έχω γύρω μου. Κάθε πρωί του λέω "καλημέρα"! Η μόνη σου απογοήτευση είναι ότι δίνεις έναν αγώνα που δεν σου δίνεται η δυνατότητα να το παλέψεις όπως θες. Κι εμείς θεωρούσαμε ότι θα τον κερδίσουμε...».

Στο πλευρό της Κατερίνας είναι πάντα και ο σύντροφός της, Γιάννης: «είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που μου απέδειξε ότι ήρθε στη ζωή μου και για τα δύσκολα. Είναι απίθανος άνθρωπος, ήταν ο βράχος στην όλη υπόθεση».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top