Ζευγάρι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ευθύμης Ζησάκης;

Tι απαντά ο ηθοποιός για την σχέση τους!

Ζευγάρι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ευθύμης Ζησάκης;

​Ερωτικό παρελθόν πριν βρεθούν στο «Μες Στην Καλή Χαρά» λέγεται ότι είχαν ο Ευθύμης Ζησάκης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο ηθοποιός απάντησε σε συνέντευξή του για την σχέση τους!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από τρεις μήνες, ο Ευθύμης και η Κωνσταντίνα είναι παλιοί γνώριμοι, αφού υπήρξαν ζευγάρι πριν συνυπάρξουν στο τηλεοπτικό πλατό. Μετά τον χωρισμό τους, αποφάσισαν να κρατήσουν φιλικές σχέσεις και να μην παραδεχθούν ότι είχαν σχέση.

«Δεν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα! Με την Κωνσταντίνα συναντήθηκα πρώτη φορά πέρσι το Καλοκαίρι, λίγο πριν κλείσει το “Μες Στην Καλή Χαρά”, γιατί ήταν καλεσμένη όλη η ομάδα από τους “Πέδες” στην εκπομπή», λέει ο Ευθύμης στο περιοδικό «Ok!».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι είναι ερωτευμένος, ενώ, σε ερώτηση αν σκέφτεται να παντρευτεί, απαντά: «όχι. Γενικά στη ζωή μου δεν μου αρέσει να προγραμματίζω. Μπορεί την Τρίτη να αποφασίσω να παντρευτώ και την Τετάρτη να το κάνω κιόλας».

Στο παρελθόν, όπως έχει γράψει το star.gr, ο Ευθύμης έχει επιβεβαιώσει πως περίπου εδώ και δύο χρόνια είναι ζευγάρι με μία οικονομολόγο, ονόματι Χριστίνα, την οποία γνώρισε τυχαία σε ένα μπαρ στο οποίο εργαζόταν. Μάλιστα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη, στα βόρεια προάστια της Αθήνας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top