Συνελήφθη παρουσιάστρια που έκανε την γιατρό και διακινούσε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής!

Διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας με πλαστό πτυχίο ιατρικής!

​Από την οικονομική αστυνομία συ��ελήφθη την Τετάρτη, γνωστή παρουσιάστρια, στο Κολωνάκι.

Η 44χρονη κατηγορείται για πλαστογραφία και απάτη, καθώς παρίστανε την γιατρό με πλαστό πτυχίο ιατρικής, διατηρούσε παράνομο ιατρείο στο Koλωνάκι, στην οδό Δημοκρίτου και διακινούσε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής και συγκεκριμένα, υγρό πόσιμο συμπλήρωμα, το οποίο είναι σε μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο, δεν υπάρχει νόμιμος γιατρός που να διατηρεί ιατρείο σε αυτή την οδό.

05062014-doa004.jpg

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα προϊόντα που διακ��νούσε ήταν φιάλες με άγνωστο υγρό, στις οποίες επικολλούσε σήματα της γνωστής εταιρείας. Η εμφιάλωση γινόταν στην οικία της, όπου κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 165 άδειες φιάλες, δύο μπουκάλια με άγνωστη υγρή ουσία, δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας συγγενικού της προσώπου, για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια, επτά σφραγίδες, μεταξύ των οποίων δημόσιων νοσοκομείων, ιδιωτών ιατρών, φιλανθρωπικού ιδρύματος, τηλεοπτικού σταθμού κλπ, μπλοκ χειρόγραφων αποδείξεων λιανικής πώλησης και φορολογικά παραστατικά με Α.Φ.Μ. ανύπαρκτων εταιριών.

Στο παράνομο ιατρείο, η συλληφθείσα χρησιμοποιούσε αριθμό μητρώου, άλλου ιατρείου!

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικώ�� Αθηνών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top