Πώς θα βγουν οι φιναλίστ του «The Voice» και πώς θα επιλεγεί ο νικητής

Όλα τα «μυστικά» για την ψηφοφορία στο talent show

Πώς θα βγουν οι φιναλίστ του «The Voice» και πώς θα επιλεγεί ο νικητής

Τους τέσσερις παίκτες, έναν από κάθε ομάδα, που θα διαγωνιστούν στον τελικό του «The Voice» θα επιλέξουν απόψε κοινό και coaches!

Οι οκτώ εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι θα βγουν απόψε στη σκηνή, τόσο σε solo εμφανίσεις, όσο και σε ντουέτα με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

Η πρόκριση στον τελικό γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του κοινού και του coach: μετά τις ερμηνείες, κάθε coach δίνει σε δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας του ποσοστό εμπιστοσύνης επί τοις εκατό, ενώ σε ποσοστό επί τοις εκατό «μεταφράζονται» και οι ψήφοι του κοινού. Τα δύο ποσοστά κάθε υποψηφίου θα αθροίζονται και αυτός με το μεγαλύτερο θα προκριθεί στον τελικό!

Αμέσως μετά την λήξη του ημιτελικού, οπότε και θα έχουν γίνει γνωστοί οι τέσσερις φιναλίστ, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γ��αμμές, οι οποίες θα παραμείνουν ανοικτές έως την επόμενη Παρασκευή, ώστε ο κόσμος να ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη. Ο νικητής του «The Voice» θα αναδειχτεί από την ψηφοφορία και θα κερδίσει ως έπαθλο ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία «Universal».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top